Children of the corn Review

    Children of the corn, un titlu produs initial in 1984 dupa un roman cu acelasi nume al lui Stephen King, are un remake in 2009 cu acelasi nume si o varianta putin mai paranormala in 2011 cu subtitlul Genesis. Atat productia din 2009 cat si cea din 2011 au in centrul atentiei raul care poseda trupurile unor copii facandu-i sa ucida adulti in numele credintei, acestia din urma fiind considerati pacatosi. Ambele filme sunt mai mult horror decat orice altceva, cel din 2011 fiind mai bogat in fenomene paranormale psihokinetice. 

    Productia din 2009 povesteste cum Gatlin, un intreg oras din Nebraska este pustiit de un grup de copii fanatici religiosi condusi de Isaiah, cel care primeste viziuni si indrumare de la Cel ce merge in spatele randurilor. Intregul lan de porumb din apropierea orasului este posedat de o forta malefica iar lucrurile iau o intorsatura si mai dramatica pentru un cuplu care s-a abatut de la autostrada principala si a ajuns in Gatlin.

 

children of the corn 2009

 

      In productia Genesis, un alt cuplu are nesansa de a ramane cu masina in pana pe sosea. Cautand un telefon, dau peste un cuplu ciudat care se poarta foarte misterios si par sa tina cu forta un copil nevinovat inchis in hambar. Cei doi innopteaza in casa barbatului si a femeii misterioase si au parte de intamplari din ce in ce mai infricosatoare. Atunci cand incearca sa scape au parte de o surpriza si mai terifianta, tocmai cand isi spuneau ca totul a fost doar in mintea lor. 
children of the corn genesis
      Pentru amatorii genului suspans-horror, cele doua filme sunt destul de bune. Le dau ambelor un rating 8, il recomand insa mai mult pe cel din 2011 pentru elementele predominant paranormale. Genesis este cu atat mai interesant prin prezenta lui Billy Drago in rolul "predicatorului", actor binecunoscut din productii precum Demon Hunter, Revamped sau Ghost Town. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @