INNA si centura muzicii romanesti

     Cum ajunge o mademoisela insipida si incolora sa ia ochii in muzica romaneasca? Apai e musai sa fie material bun de laba: in felul asta isi castiga oricum peste jumate din publicul masculin libidinos si care se uita dupa toate manechinuitele bune de pus in Playboy (sau dupa caz, cele care au figurat deja in Playboy). Se gaseste un machiaj cat mai porno, gene false, gloss si fard din belsug, se trage un bronz mai mult sau mai putin natural si ai persoana. Gasesti apoi un mic geniu care din intamplare e in stare sa faca o melodie care prinde la populatia dornica sa fatzaie din cur si ai pachetul complet: o tipa dupa care se intind limbile pana in podea, si un asa numit hit al verii.

     Mamzela poate sa aiba sau nu voce sau talent, important e ca melodia i s-a difuzat peste tot pe radio si exista un fel de manie sau nu stiu cum s-o numesc pentru aceasta pseudo-vedeta. Nonvaloarea acapareaza mare parte din atentia publica dand din fese si fluturandu-si sanii prin videoclipuri si mai nou e nominalizata pentru best romanian act la EMA. Nu-ti vine sa borasti?

     Pe langa genele false si machiajul de prost gust, am avut o revelatie: figura ei e doar o palida copie a Danielei Crudu. Si donsoara Crudu are de o mie de ori mai multa personalitate decat o sa aiba in vecii vecilor INNA. Iar Crudu a avut bunul simt sa-si pastreze numele. Cum te cheama de fapt madam INNA? Daca scrie pe undeva chiar nu am nici cel mai mic interes sa ma uit. Dupa o jena de site, dupa ce a cersit pe twitter follow-uri, acum are un blog cu un design din care trupul ei dat cu tone de ulei nu putea sa lipseasca. In blogroll pupa in cur toate radiourile posibile, iar mai nou pupa in cur bloggerii.

     INNA bulina care sparge lumina, face vezi-doamne un concurs pentru bloggeri. Cu alte cuvinte cerseste niste backlink-uri (doar de tampit sa-i dau vreun link si mai ales dofollow) in schimbul unui cadou mirobolant - un album cu ea! Poate cand albumele din Romania vor avea calitatea celor din afara. Macar un inlay decent, cu versurile, cu poze , cu creditele, si cu un carton si culori calitatea intai. De continut nu mai spun. Ah si in concursu asta ar trebui sa mai palavragesc ceva despre designul noului blog....al ei.....oh fuck off! 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @