Nu e virus ca maneaua si nici boala ca tarlaua!

     Oamenii nu se tem realmente sau sunt idioti? Incerc sa-mi explic cu toata logica de care dispun imaginile vazute acum cateva minute de la protestul masiv din Viena impotriva restrictiilor. Masa aceea enorma de oameni era presarata ici colo cu pancarte scrise de mana cu cateva cuvinte despre sistemul imunitar. Desi s-a spus la stiri ca e un protest impotriva restrictiilor constat ca e si impotriva masurilor de protectie din moment ce n-am vazut in masa aceea de oameni, atat cat s-au derulat imaginile difuzate, pe nimeni cu masca. 

     Daca acest coronavirus a fost eliberat drept experiment, o concluzie clara poate fi trasa. Majoritatea populatiei globului are in primul rand o rezistenta minima la un astfel de stres. Asta explica cu varf si indesat apetenta pentru teoriile conspiratiei. Este extrem de simplu pentru PSIHICUL celor SLABI sa creada neindoit ca se minte, ca lucrurile nu sunt atat de grave sau ca totul are ca scop un reset mondial, cipuri in vaccin sau mai stiu eu ce pentru ca altfel, ma gandesc ca extrem de multi ar ceda psihic sau chiar fizic. De altfel, acum cateva saptamani o persoana infectata cu coronavirus s-a sinucis aruncandu-se de la geamul unui spital. 

     Pe de alta parte apare si diferenta intre civilizatie si ghiorlanie infecta. Vienezii si alte popoare protesteaza masiv sub "flamura" libertatii. La noi se "protesteaza" cu inghiorlaieli la mare, la munte pe la partii, la chiolhanuri la inmormantari, in cluburi, in restaurante ba chiar si in grupuri mai mici prin casele unora. Asta e nivelul pana la urma. Oamenii au stat efectiv 6 sau 7 ore pe drum in masina, doar dus, pentru o ora doua de schi, sanius sau telegondola pentru care spuneau ca au asteptat si 40 de minute dupa ce si-au luat biletul. Dupa weekend a aparut inghiorlaiala in trafic la intoarcerea de la munte. Nivelul de inteligenta apare ilustrat cel mai bine in comentariul unui imbecil care statea la coada de 40 de minute sa urce intr-un cacat de telegondola. Reporterul l-a intrebat daca a meritat atata timp de asteptare la care raspunsul a venit prompt "Daca n-avem alta solutie, ce sa facem?" Ce anume poti spune despre un imbecil care considera ca pentru cateva minute de urcat intr-o telegondola in frig merita sa astepti de nu stiu cate ori mai mult la coada si sa faci un drum dus intors de peste 14 ore? 

     Absolut logic, as intelege protestele, ghiolbaniile, inghiorlaiala, prostia etc daca la mijloc n-ar fi vorba de sanatatea si integritatea fizica a oamenilor si, de cele mai multe ori, a semenilor lor mai varstnici. Cum anume trec petrecerile, saniusul, botezurile, chiolhanurile si manelismele pe primul loc inaintea vietii pana la urma?

     Raspunsurile pe scurt sunt multiple. Foarte multi sunt slabi si ar ceda psihic daca nu ar crede aproape hipnotizati in faptul ca sunt victimele minciunilor si conspiratiilor. Acestia raspandesc aceste teorii mai departe si lor le cad victime o alta categorie, a celor lipsiti de educatie, analfabetii functionali, cei pentru care e mai simplu de inteles o minciuna sau o isterie de cateva cuvinte decat sa citeasca macar O PAGINA de informatii. 

     Prostii sunt usor de observat. E suficient sa-i cauti pe cei care NU fac diferenta intre IMUNITATE si INFECTARE. Ei n-au inteles ca infectarea e pur si simplu patrunderea in corp a unui virus sau bacterii si vaccinul NU creeaza un scut care impiedica intrarea ci ANTICORPI care LUPTA cu infectarea. Aceiasi prosti uita de exemplu ca FEBRA e un EFECT al mecanismului de LUPTA cu un virus. ca pana nu demult cand eram mici ni se spunea chiar sa incurajam episoadele febrile bagandu-ne sub plapuma sa transpiram ca sa scapam mai repede. 

     E de-a dreptul HAIOASA frasuiala de pe retelele de socializare legata de inceperea scolii. Cum sute si mii de ANALFABETI FUNCTIONALI AGRAMATI tipa ca nu se duc copii la scoala si d-aia vor ajunge analfabeti functionali. :))))) Dar la ei, trecuti deja prin scoala de ani de zile, n-a fost nici o pandemie si nivelul de intelegere si exprimare e de-a dreptul mizerabil. 

     Omenirea a rezistat realmente la restrictii doar vreo luna. Unii se uitau de-a dreptul stupefiati la modul miraculos de scadere al nivelului de poluare in zona asiatica in urma diminuarii drastice a activitatii umane. Eu unul m-am asteptat ca omenirea in ansamblul ei sa ia o turnura spre mai bine. Lunile care au urmat si evenimentele de-a dreptul psihotice care inca se desfasoara mi-au taiat orice speranta. Natia pamanteana e plina de specimene imbecile, cu intelect limitat si psihopate. Daca intr-adevar anumite elite isi doresc asa cum spun teoriile conspiratiei, o mare resetare, vor constata daca nu au facut-o deja ca nu stiu cu cine au de-a face. Daca nu cumva tocmai aceasta profunda destabilizare sociala este chiar EFECTUL DORIT. 

 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @