Cenzura, scălâmbătura si impostura

      In "scandalul" momentului încerc să mă hotărăsc ce e mai trist-faptul că un membru al așa zișilor progresiști, moderniști, anticorupti, anticomuniști de la #USR, nea #IulianBulai președintele Comisiei de Cultură are atitudini comunistoide de cenzură la adresa caterincii politice sau faptul că TVR, de revelion s-a pretat la a difuza un program de căcat în care s-au făcut mistouri de grădiniță la adresa lu' Hohannis și pandemiei. 

      Eu unul am pretenția că nu-mi obosesc și înjosesc auzul și văzul cu caterinci proaste de nivelul unor ghiorăituri la spart de semințe la colțul blocului. Cam asta a fost în mare mizeria de revelion TVR la care propitarii de cârciumi lovite de restricțiile din pandemie Mugur Mihăescu și Dan Bittman, alături de alți clovni pseudotalentati, și-au vărsat frustrările ascunși sub fusta a ceea ce ei numesc "satiră politică". NU e satiră, nu e comedie, a fost doar un MELTENISM. Frustrările oricărui propitar de cârciumă, hotel șamd SUNT îndreptățite iar eu unul nu voi fi niciodată un fan al lui Hohannis. De asemenea n-aș visa vreodată să cenzurez umorul de mahala pentru că sunt destui care-l gustă și nu suntem într-o dictatură. Nu e însă mai puțin adevărat că în loc să difuzeze ceva care să ne mai ia gândul de la Hohannis și pandemie, TVR s-a pretat, intenționat sau nu, la a difuza caterincă politică de proastă factură. 

      Ce anume ne zice comunistoidul Bulai despre rahatul difuzat de TVR: ”A fost un program care a subminat toată campania de protejare împotriva noului coronavirus și a subminat toate măsurile promovate în spațiul public de protejare a persoanelor și a făcut bășcălie despre absolut tot ce inseamnă măsuri de protectie”.

     Adica tona de înjurături la adresa măsurilor din pandemie, tona de minciuni, de fake news și de teorii ale conspirației care se varsă de luni de zile pe rețelele sociale sau circul pe aceeași temă făcut de alde Soșoacă și compania la care s-a alăturat mai nou Cumpănașu nu sunt o subminare a măsurilor și a comunicării publice menite să ne țină protejați dar niște sketchuri de grădiniță în care îl miștocăreau pe Hohannis sunt periculoase rău. Marș, mă!

     Ceea ce e și mai hilar e că USR-u a fost ales și promovat intens fix de internauți care în majoritatea lor sunt acum anti Hohannis, anti pandemie, anti măsuri, anti Arafat șamd și stau să mă gândesc că nea Bulai a greșit rău trendu'. Micul comunistoid userist are pretenția să facă cenzură pe la TVR că au măturat un pic unii cu Hohannis de podea. Haoleo. Păi țineți-o tot așa ca să mai vedeți voturi de la tineri la pulivară.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @