20
Oct

Windows pe stick USB

     Ce faci daca ai un laptop caruia i se strica unitatea optica tocmai cand ti-e lumea mai draga? Programele si transferul de date se fac usor cu ajutorul unui flash drive sau stick. Cum procedezi insa cand e vorba de instalarea windowsului? Tot cu… more »

free b2evolution skin
3
Feb

Vista Magic Pack 5.0

Am descoperit un pack net superior Vistamizerului, pentru simplul fapt ca aplicatiile incluse in acest pack sunt mult imbunatatite fata de versiunile din Vistamizer. Ma refer in primul rand la True Transparency, la WinFlip, Visual Tooltip si Vista Orb.… more »

free b2evolution skin
31
Jan

"Cum imi fac si eu un blog?"

     E o intrebare care are in prezent un raspuns extrem de facil. De ce? Pentru ca siturile de hosting pun la dispozitia utilizatorului renumitul Cpanel cu care totul se face cu usurinta cu care iti faci un ID de messenger. Dupa cate v-ati dat seama… more »

free b2evolution skin
27
Jan

Nero for dummies

     Nero e clar primul subiect pe care il abordez fiindca e printre primele lucruri care intereseaza un utilizator de PC. "Cum scriu cd-uri?" Cred ca am auzit intrebarea asta de sute de ori si cum explicatiile nu fac doi bani fara imagini,… more »

free b2evolution skin