Clanul nulitatilor homofobe - episodul Bobonete

     Mihaela Radulescu nu putea fi lasata saracuta de una singura in lupta asta cu "anormalitatea", homosexualitatea si cu ce se mai lupta ea cand nu ii pica ochii pe toate sliturile tinere intalnite in cale. Clanul nulitatilor homofobe s-a imbogatit recent cu un membru venit cald din maruntaiele celui mai abject serial de "comedie" de la ProTV, Bobonete. 

     Nea Bobonete s-a uitat la Eurovision dupa care a tunat si-a fulgerat pe pagina dumisale de feisbuci aruncand cu laturi in homosexuali, in femeia cu barba si-n anormalitate in general. Mai pe scurt, conu Bobonete este foarte deranjat de aparitia pe ecran a unei femei cu barba mai ales ca personajul nu-i nici macar femeie. 

     Normal, cum sa fie posibil sa apara un travestit cu barba si cu voce pe ecran care sa mai si castige intr-un mod absolut decent Eurovisionul? Probabil e mai normal sa vedem un burdihanos jucand un tigan borat in Las Fierbinti. Probabil e mai normal sa suportam tiganii pe care ProTV ii promoveaza de ani de zile pe post. O fi mult mai bine in loc de Conchita sa ne uitam cum Zavoranca isi bate joc de ma-sa moarta, sau cum curvele numite asistente tv isi dau chilotii jos in direct, sau cum se porcaie de ani buni de zile sotii Prigoana. O fi fost mult mai normal sa ascultam in anii 90 melodii precum Suge pula fata mea, cantate de Traistariu care acum face pe desteptul la fiecare eurovision atunci cand nu se fotografiaza in chiloti cu pisica-n brate.

     Intr-o tara in care biserica ortodoxa e mai pacatoasa decat enoriasii, in care divertismentul e plin de curve si scandaluri, in care triumfa televiziuni ca AntenaStars si emisiuni abjecte ca wowbiz si Un show pacatos, vin niste nulitati ca Raduleasca si Bobonete sa se planga de un travestit absolut decent care a castigat Eurovisionul fara sa se miste lasciv, fara sa aiba gesturi exagerate, doar cu o melodie buna, o voce superba si un look deosebit.  

     Intr-o tara si lume in care heterosexualitatea predomina masiv si aduce cu ea omoruri, soti inselati sau, mai rau, batuti, copii maltratati si abuzati chiar de parinti, copii abandonati de prea marita familie heterosexuala sau de indivizi care se puiesc din prostie, ei bine intr-o tara si lume profund viciata si imperfecta, se apuca niste neica nimeni in drum, pe care nu-i urmareste nimeni, in afara de niste labagii care se uita in noul decolteu al Mihaelei si de niste agramati cocalari care gusta mizeria aia de serial de pe Pro si ceea unii de pe la noi numesc stand-up comedy, sa critice acte artistice decente si orientari sexuale care nu-i afecteaza cu nimic. 

     Mi-a placut maxim replica data de Catavencii ordinarului:

Iar cel mai ridicol xenofob al momentului care a început să țipe pe Internet că nu e normal să apară femei cu barbă la TV și că așa cîștigă anomalia e Bobonete. Mi se pare mega-amuzant că ăsta ne vorbește despre omul normal. El, care arată ca un experiment genetic de încrucișare a porcului cu broasca. Cu ochii ăia mici și în același timp bulbucați, de scrumbie căreia i s-a băgat un deget în cur. Cu mustața aia de zici că i-a lipit cineva floci cu superglue sub nas. El e omul normal, oameni buni! Trăiască omul normal! Ce tipar de învingător are omul normal! (sursa)

Mai jos aveti postarea mirifica a individului de pe feisbuci. Ma amuza inca, desi e foarte trist, placa asta imbecila si rasuflata cu "ce-i spun copilului cand o sa vada o femeie cu barba sau doi tipi pupandu-se?". Si ma amuza nu doar replica inteligenta care i s-a servit saltimbancului dar si numarul de like-uri pe fiecare afirmatie. Lumea asta de bun simt si toleranta pare sa fie destul de numeroasa. Ghinion ba Bobonete. Adica, noi te intelegem, atata poti, glume de bideu, caterinca ieftina intr-un serial jegos, teatru de doi lei si reclame la bere. Trebuie sa-ti iasa si tie un venit si cum melteni sunt destui...Dar fii bai baiatule mai ponderat mai ales ca esti persoana publica. Invata sa fii macar putin mai tolerant, educa-te ca sa poti fi mai tolerant...ce stiu eu, ar trebui sa te descurci sau vrei sa ramai asa un meltean homofob care arunca cu laturi pe feisbuci? Mda...

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @