Green Lantern review

green lantern 2011
     Ryan Reynolds nu era un actor pe care mi l-as fi imaginat intr-un astfel de rol. In ciuda preconceptiilor mele, Ryan a interpretat uimitor de bine personajul principal, aducandu-i pe langa plusul unui aspect fizic de invidiat, o mare finete, sensibilitate si forta fara excese. 
     Eram aproape de punctul de a ignora acest film si as fi facut o mare greseala. Filmele cu super-eroi au cateva defecte ale firului epic si mi-am zis ca va fi iar genul de actiune in care cineva ori e lovit de vreun meteorit, ori intepat de ceva radioactiv, fie cazut intr-un bazin unde nu trebuia sa cada. Povestea m-a impresionat insa prin ingeniozitate dar in special prin ceea ce ma intereseaza cel mai mult la un science fiction - efectele speciale. 
     Lui Hal Jordan, un pilot foarte curajos si poate prea impulsiv, i se preda stafeta de a fi unul din aparatorii galaxiei, parte a armatei Lanternelor Verzi, de catre un alt aparator aflat pe moarte. Forta care alimenteaza puterile aparatorilor a fost de fapt cea care l-a ales pe Hal, oferindu-i astfel o mare responsabilitate care aproape ca il copleseste. Cel care ameninta insusi Pamantul, se hraneste cu frica iar Hal va trebui intr-un final sa invete sa-si domine propria teama ba chiar s-o foloseasca impotriva adversarului sau. 
     Regizorii au lasat actiunea sa intrevada o posibila continuare si cum Hollywood-ul nu pierde nici o ocazie de a avea un succes de box office, probabil ca in curand vom putea urmari si o astfel de productie. Green Lantern rivalizeaza si depaseste in efecte speciale pana si seria Iron Man asa ca, daca nu l-ati vizionat pana acum, vi-l recomand cu toata increderea.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @