Violul nesfarsit

     Sunt violat permanent. Simturile imi dau semnale ca isi vor da demisia, urechile imi tiuie iar ochii se muta involuntar in alta parte incercand sa scape de imaginile de cosmar. Si violul se repeta cu certitudine si ritmicitate diabolica in fiecare ora, zeci de minute, din ce in ce mai abitir. In fiecare ora cand privesc ecranul televizorului resimt acest abuz in plenitudinea simturilor si imi vine sa urlu ca nu mai suport violul la care sunt supus: reclamele cretinoide, stridente, repetate obsesiv, retardate, intinse de-a lungul unei ore, uneori chiar pe mai mult de un sfert din timp. 

     Ca un memento al violului ce va sa vina curand si in forta, vazul imi e perturbat chiar si in timpul unei emisiuni sau film de reclamele corner view care imi creaza deja o senzatie de voma de la atat miros pestilential de foame al televiziunilor de bani. Banii din reclama par sa fie in ultima vreme vanati cu atata violenta incat cel abuzat permanent si pana la saturatie suntem tot noi privitorii.

     Nu doar televiziunile in sine sunt acesti violatori moderni ai simturilor, caci in definitiv nu antena3, protv sau tvr fac reclamele. Cu brio acord premiul Reclama cea mai stridenta si infecta a anului in capul Vodafone. Mi-as dori ca trofeul cu titlul antementionat sa cantareasca 1 tona si sa fie acordat prin aruncare in capul intregului departament media-marketing al Vodafone. Imi suna si in somn obsesiv racnetele "mega mega i said m e....." ale lui descreierel si copiilor alora care-or fi ei. Daca am suportat imbecilitatea relativ ingenioasa a reclamelor cu Maximia, pe asta o vanez cu mute-ul de la telecomanda pana nu 'nebunesc cu capsoru. Si lista retarderiilor din publicitate ar putea continua.

     Si imi vine acum in minte exemplul cel mai la indemana. Yahoo pretinde o taxa anuala destul de mica pentru a nu-ti mai afisa reclame in mail. Altfel spus, daca banii nu ii mai vin din reclame trebuie sa vina de la utilizator sub forma unei taxe. Pai la cablu nu platesc abonament tu-i dumnescrisu dumnezaului in cristosii mamii lor de reclame futu-le-n gat de jeguri interminabile?

     Inspiraaaaa.....Expiraaaaa.....(pastila de cap) gata m-am calmat.....ma rog, pana la urmatorul calup de pulicitate, vorba lui Tuca. Cu telecomanda la mai putin de un metru de mine ma pregatesc sa ii fut una in buza sonorului pana cand violul asta audio-vizual nu-mi atenteaza permanent la virginitatea impulsului de a urmari inca instrumentul asta de tortura care a devenit televizorul.  

 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @