Bijuterii barbatesti la Men-style.ro

       Inelele din otel inoxidabil par sa fie la mare cautare in ultima vreme in strainatate si isi croiesc drum si in preferintele romanilor. Ele mi-au atras atentia in primul rand pe www.men-style.ro, un site dedicat bijuteriilor barbatesti de acest gen. Situl include bratari din piele, lanturi pentru blugi si pandantive superbe. 

     Preturile sunt extrem de accesibile, un inel frumos putand costa de la 15 sau 18 lei, mergand pana la 25 de lei iar modelele fiind deosebite. Puteti vedea intreaga lista de inele aici, eu am selectat cateva dintre cele mai faine pe care le puteti vedea in imaginile de mai jos. Unele  dintre cele mai cautate sunt modelele pe negru sau inelele antistres.

inel otel inoxidabil tribalinel otel inoxidabil model tribal inel otel inoxidabil

     Bratarile sunt si ele numeroase mergand de la modele rock sau punk pana la bratari din piele cu insertii de lemn sau aplicatii din otel inoxidabil.

bratara rock piele naturalabratara piele cu pandantive bratara piele punk 

     Colierele cu pandantiv sunt foarte interesante. Veti gasi de la pandantive din os frumos gravate pana la pandantive din otel inoxidabil cu una sau mai multe piese incluse pe lant. Unul dintre pandantive are inserat onix negru, un cristal semipretios recomandat pentru majoritatea zodiilor, mai ales a mea - Capricorn. 

pandantiv din ospandantiv cu onixcolier pandantiv cu dragon 

     Gasiti pe site destule variante pentru a satisface o multime de gusturi la preturi foarte bune si un design modern. Spor la cumparaturi. 

 

 

 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @