Țara moare și baba se piaptănă biometric

     Țara moare și baba se piaptănă biometric cu buletinu'. Ete stema, nu-i drapelu', ete genu', nu e sexu'. Și dă-i istericale legebetiste și naționaliste. Repejor s-a activat George Simion care e mai vitriolat de treaba cu genul decât de lipsa tricolorului.

       Vlad Visky, care pare-se a căpătat glas și argumente când e în fața camerei, s-a vitriolat și el de vitriolarea lu' Simion și a mai venit și experta în tot și toate, madam Monica Pop, ca o veritabilă bomboană pe colivă. Cea mai penibilă abordare, la care cu greu te aștepți, în definitiv de la un artist, a fost opinia conservatoare a lui Mircea Diaconu care-i trăgea cu "ce are omu' în pantaloni"! 🖕

     După ce s-au ciorovăit ca niste țațe ăștia pomeniți adineauri, intră cald nea chestoru' Cătălin Giulescu, de la direcția pentru evidența persoanelor care ne-a explicat în primul rând că stema aia e băgată acolo ca o imagine și că tricolorul ar fi inserat ca vopseluri și roșul face nasoale că "difuzează". Absolut nimeni din platoul Antena3 n-a avut creierul să-l întrebe pe chestor de ce nu bagă tricolorul tot ca o imagine din moment ce stema e bine mersi colorată tot cu roșu, galben și albastru. 

     După bolunzeala cu tricolorul și praful în ochi cum că, mvai, există pe buletinul lu' pește un fragment de imn 🤣, știi ce ne zice? Că au trecut ei gen dar opțiunile sunt tot două: M și F. Din momentul ăla Viski și-a pierdut argumentele și s-a mai dezumflat bășina. Unde mai pui că, vezi doamne, avem nush ce directive de la uemue cu genu, în condițiile în care Franța și-a pus bine mersi tricolorul și "sexé", nici pomeneală de "gen" iar Spania "sexo".

     Concluzia? Domnește imbecilismul și progresismul. 🖕

     Meanwhile in Germany, cum se zice, ăia și-au băgat picioarele in istericalele multora astfel că buletinul german nici nu menționează sexul iar Olanda are aceeași inițiativă de a scoate această mențiune incepând cu 2024. 

 

Țara moare și baba se piaptănă biometric

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @