25
Sep

Cum vezi imaginile GIF in windows7

     Se pare ca microsoft s-a sucarit pe GIF-uri, animatia acestor fisiere nemaifiind disponibila in wind0ws 7. Am descarcat si Photo Gallery si situatia e aceeasi, GIF-urile aparand ca niste imagini statice. Cum microsoft nu ofera nici un fel de solutie tip hotfix doritorilor, am cautat pe net un viewer cat mai simplu si am descoperit Gif view by zullord. Da, stiu cum suna numai ca e o solutie foarte eficienta care poate fi descarcata de aici

     Daca vreti o solutie putin mai complexa care permite si salvarea cu o alta extensie aveti gif viewer pe care-l puteti descarca de pe softpedia.

     Partea proasta a ambelor programe e ca nu puteti vizualiza decat gif-uri si nu puteti da zoom. O data facuta asocierea fisierelor cu oricare din cele doua programe, gifurile se vor deschide cu acel program si vor rula doar la dimensiunea  originala si nici un alt tip de fisier nu va intra in vizualizare. 

     Partea buna e ca exista un program care ruleaza nu doar gif-urile oferind si posibilitatea sa dati zoom dar si celelalte tipuri de fisiere foto. Se numeste windows 7 gif viewer dar de fapt arata si se comporta exact ca Windows picture and fax viewer din windows xp avand in bara de jos toate butoanele cu care v-ati obisnuit deja. Dupa instalarea programului care apare sub forma rundll32 exe, dati click dreapta pe el si la compatibility alegeti run in compatibility with windows xp. Mergeti apoi pe orice gif si faceti asocierea cu acest program si totul va merge struna. Asocierea se face ca de obicei, alegand click dreapta, open with si selectati apoi cu browse din C sau din Program files programul nou instalat. 

     Windows 7 gif viewer il puteti descarca de aici


free b2evolution skin