4
Apr

Cum instalam Whatsapp pe PC

     A existat o metoda extrem de greoaie pe care am folosit-o si eu si care am inteles ca de fapt e pentru app developers. Un simulator de Android unde iti puteai alege ce tip de telefon sau de tableta sa simulezi insa aplicatia nu doar ocupa loc foarte mult insa pornea extrem de greu. 

     Intre timp am descoperit Bluestacks. Aplicatia asta imita o tableta cu Android, foarte usor de instalat si de folosit si care nu are probleme majore in viteza de procesare. Pentru a folosi deci Whatsapp pe PC, va trebuie aceasta aplicatie Bluestacks pe care o descarcati de aici.

     O data instalata aplicatia veti vedea pe ecran un buton de search cu ajutorul caruia veti cauta Whatsapp in Android market. Va trebui desigur sa aveti un cont pe google cu care sa intrati in app store asa ca bluestacks va va cere sa va si logati. 

     Dupa ce ati gasit si ati instalat Whatsapp va trebui sa confirmati numarul pe tableta virtuala. Codul pentru activare il veti primi desigur tot pe telefonul mobil printr-un sms. 

     Dupa ce intrati in aplicatie veti descoperi ca n-aveti contacte. Logic toate contactele sunt pe sim sau in memoria telefonului. Intrati in meniul telefonului la contacte si dati un export pe SD card. Fisierul salvat va avea extensia vcf si este un Vcard. Conectati apoi telefonul mobil prin cablul de date la calculator si copiati acest Vcard in Shared folder din folderul User Data al programului Blue Stacks. In windows 7 acesta se gaseste in Program Data nu in Program files. 

     Apoi din aplicatia Bluestacks faceti un import de contacte in felul urmator. Deschideti Whatsapp, dati click pe meniu, ultima iconita din dreapta sus si dati click pe Contacts. In fereastra nou deschisa dati click pe acelasi meniu si alegeti Import/Export selectand optiunea Import from storage. Asta e tot acum aveti contactele copiate si puteti folosi Whatsapp.

     Atentie, pentru a da share unei imagini sau video acestea vor trebui sa se regaseasca tot in folderul User data - Shared folder al Bluestacks. Acesta practic imita SD-card-ul telefonului mobil iar Whatsapp nu va fi capabil sa preia fisiere din alte locatii de pe hard disk.


free b2evolution skin

1 comment

Comment from: Lucian 2011 [Visitor]
Lucian 2011
am dat import from storage, dar spune că nu a găsit nimic, chiar dacă am copiat contactele în user data shared.
10/21/15 @ 09:10 am


Form is loading...