Radu Moraru mananca rahat.

     Radu Moraru are o "televiziune" de cateva studiouri unde a copiat fix reteta fostului OTV. Cand domnul Radu Moraru  nu se hlizeste cu fostul presedinte Basescu la masa si-i da cadou pantofi marca Nasu, asa zisa televiziune da fiori oricarui om de bun simt si minima educatie cu niste prezentatori care daca nu frizeaza ridicolul prin aparenta, frizeaza bunul simt, logica si exprimarea coerenta. Mai mult decat atat, tot pe reteta OTV, domnul Radu Moraru vinde din disperare timpul de emisie unei SECTE religioase care plateste bani buni dar manipuleaza mizerabil. 

     Acest domn Radu Moraru vine si ne spune ca trustul PRO s-a mutat dintr-o cladire in alta intr-o singura luna fara sa-si smulga Esca parul din cap sau sa se planga cineva pe la politicieni. Cu mare emfaza, nea Moraru subliniaza si faptul ca trustul PRO a mutat 6 televiziuni.

    Eeee, ai domnu' Moraru, zau? 6 televiziuni? Le-ai numarat matale bine da nu vrei sa ai dumneata bunul simt sa ne spui totusi ce anume si FAC aceste televizuni? Pai vine-asa Pro Tv, Pro Tv International, Acasa TV, Acasa Gold, Pro Cinema si Sport.ro. 

      Cred ca daca domnu Moraru ar fi fost de buna credinta n-ar fi facut enumerarea stiind bine ca doua asa zise posturi emit telenovele, unul filme vechi si seriale si celalalt face retransmisie de evenimente sportive.

     Pe de cealalta parte avem Antena1 - post generalist similar PROtv care emite grila absolut separata, Antena3 - post de stiri cu grila separata, ZUtv post cu grila si studiouri separate, AntenaStars - post cu grila separata si tematica separata plus studiouri, Euforia tv cam la fel. 

      Vai cum, nici un post care emite filme si telenovele de dimineata pana seara? Ghinion domnu' Moraru, pai astea cam sunt 5 televiziuni pe bune, fiecare cu productia ei si oamenii ei, cu tematica ei si dumneata vii si enumeri 6 televiziuni ale PRO? 

     "Desigur, au fost niste costuri ale acestei mutari dar n-am auzit pe nimeni din PRO sa ceara mila publica sau sa intervina Parlamentul si Presedintia!" Da, niste costuri, dar PRO-ului nu i s-a confiscat sediul, nu a fost amenintat ca i se taie curentul si costurile alea enorme s-au platit cum se plateste si restul de finantatorul extern. Ei bine trustul Intact n-are un tatuc din afara sa plateasca dangaralele astea. 

      Si apropo in sursele vremii scrie ca mutarea completa va dura cateva luni. In plus hai sa nu comparam sediul din Pache Protopopescu cu cladirea turn Intact. Hai sa nu. 

     Si inca ceva:

"Inainte ca Sarbu sa devina proprietar al cladirii din Pache, acolo isi desfasura activitatea un institut chimic de stat, ICHIM."

    Unora pur si simplu nu le e rusine obrazului cand scriu articole sau comenteaza. 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @