O natie si o specie infecta

     Eram pe descopera.ro, citeam niste lucruri interesante despre centura de antimaterie din jurul pamantului, despre bacteriile din corpul uman si imi pica ochii pe ceea ce unii au considerat o reclama foarte tare. Un banner care trimitea pe situl tare.ro catre "topul celor mai socante" batai intre muieri. Bineinteles ca alea nu sunt domnisoare sau doamne, sunt niste jeguri si scursuri cum de altfel sunt si jumatate din conlocuitorii acestei planete, in special cei cu pretentii de oameni civilizati si evoluati.

     Mi-a atras atentia in special titlul unuia din clipuri "Bataie intre femei in aer liber si curat". O placere jigodeasca si sadica parca supureaza din acest titlu, scris de un retardat care probabil isi face laba vazand mizeriile alea umane carandu-si pumni si picioare mai ceva ca baietii. Intr-un alt clip, ceilalti adolescenti baieti care inconjurau cuplul de "karatiste" nu faceau mai nimic sa le desparta ba chiar unul din ei a spus "let them fight". 

     Ceea ce ma deranjeaza enorm e lejeritatea cu care situl tare.ro, o marca apropo.ro, promoveaza practic astfel de imagini, dand probabil destule idei altor adolescente mizerabile care se preteaza la astfel de comportamente de oameni retardati. Nu stiu daca lumea se va sfarsi, dar mi-e teama ca umanitatea nu mai are mult. Felicitari domnilor de la tare.ro, sunteti la fel de infecti ca si protagonistele si protagonistii clipurilor de pe site.

 

 

 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @