Prostitutie pentru page-rank

     Page-rankul asta e un scop in sine pentru unii, o obsesie. Isi arunca la gunoi ideile, opiniile, articolele originale si alearga dupa un page-rank cat mai mare. Inafara de faptul ca ating pr 4 sau chiar 5, cu ce ii ajuta? Ce anume le confera prestanta cand absolut toate articolele sunt scrise cu si pentru SEO? Cum poate sa mai demonstreze acea persoana valoarea reala de care poate da dovada? Desigur, motoarele de cautare isi spun cuvantul, si cand scrii pentru SEO, SEO o sa obtii.

     Si pana la urma, pe ce construiesti un pr5? Pe limba engleza evident. Pe o limba engleza stalcita si dezacordata. Si eu am scazut la pr2, dar nu ma apuc sa scriu in engleza desi imi este la indemana. Cu ce il ajuta oare un pr5 cand nu stie cum se scriu cuvintele, nu stie cum se declina verbele, nu stie sa construiasca frazele. Un exemplu:

2. Existence of Substantive, Unique Content on the Page

The content it’s the most important factor in my opinion.If you have unique content and a very interesting content you will be readed by a lot of peoples.The unique content have a very big importance in obtaining a big Page Rank because Google is indexing just original content.

     Probabil ca in titlu a vrut sa spuna "substantial". Daca ai folosit deja The, it nu isi mai are rostul - corect e "The content is the...." "The unique content has" samd. Din nefericire, big nu are nici o treaba in context si trebuia scris "high page rank" iar de vanghelismul "you will be readed" nici nu vreau sa mai pomenesc.

     In conditiile date, ma mai gandesc daca pot fi invidios pe un page rank obtinut in felul asta. Si imi pare rau cu atat mai mult cu cat putea scrie un continut valoros in limba romana. Intrati pe niceblogger.com sa va edificati. E pacat ca toata lumea se crede in masura sa vorbeasca despre una si alta, in special despre seo, promovare, link building samd. E clar ca, in multe cazuri, persoana respectiva nu este in masura sa emita continut 100% original. Ce inteleg ei prin original? Conspecte si compilatii? In cazul de fata continutul e cat se poate de original, nefiind nici gramatical si nici lexical corect intr-o proportie suparatoare. 

     Oameni buni, nu sunt rautacios, dar pusti de 16-17 ani scriu despre social-media, si cea mai mare interactiune a lor e cea cu hi-5-ul pe care l-au parasit in favoarea facebook din snobism; pusti de aceeasi varsta dau lectii cand toata inspiratia lor creatoare sunt o mana de bannere si logo-uri facute in photoshop cu aceleasi plictisitoare efecte de metal si reflexie, ei neavand habar de notiunile de baza despre logo si logotip pentru care altii si-au tocit coatele pe la facultati de la Iasi; pusti de 15 ani care freaca un site tabelar si se cred programatori...unde e credibilitatea acestora?

 

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @