Nasului i-a cazut meritocratia

     Butonam azinoapte in principal sa vad ce se mai latra labeunu teveu si dau si peste Nasu. Acolo e un om sinistru cu o intonatie si mai sinistra care "prezinta" emisiunea Meritocratia. Asta fiind si un fel de miscare mai penibila decat Miscarea Porculara, pardon Populara, si al carei presedinte e chiar omu sinistru de la tv, pe numele lui Laurentiu Primo. 

     Ascultam siderat comentariile pe care Primo le facea la evenimentele zilei si "ideile" pe care aceasta miscare meritocrata le promoveaza pentru, chipurile, o adevarata democratizare a Romaniei. Atat intonatia, tonul dar si ce-i iesea pe gura ma facea sa cred ca imi vorbeste un jucator de table de la scara B, blocu de dupa colt. De altfel ceea ce s-a vrut un post tv liber si ...liber, e doar un post de mana a saptea care traieste din reluari, emisiuni penibile de genul asteia sau a celei cu Alexa si din retransmiterea unor sectanti, exact la fel cum retransmitea emisiunile acelorasi sectanti si OTV-ul. 

     Ei si dupa vreun sfert de ora in care am urmarit delirul omului sinistru, pica transmisia cu totul. Si e picata si la ora asta, deci de aproape 12 de ore. Pana si tehnica s-a suparat pe aberatiile lor si le-a picat meritocratia-n cap. 

     Omu a scris si o carte. Ma rog...o similara peroratie utopica si aiuristica, un ghiveci foarte toxic pentru un naiv dupa cum a comentat cineva la un articol critic la adresa acestei "carti".

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @