Fara bloggerite!

     Constat pentru a nustiu cata oara ca fetele care fac blogging se cred undeva la ele in budoar, inconjurate de luminile de movie-star din jurul oglinzii, si aplica din plin principiul "fetele au dreptul sa se razgandeasca". Mai curand observ ca isi rezerva dreptul de a fi razgaiate.

     Donshoara in cauza ma contacteaza pentru link exchange, ii raspund afirmativ, se introduc reciproc cele doua linkuri dupa care descopar ca mneaei ma scoate din blogroll fara nici un fel de motiv si avertisment. 

     Ultima care face "curatenie inopinanta" in blogroll e donshoara Pau care, probabil, s-a simtit lezata in amorul propriu ca nu am mai lasat comentarii. Ii atrag atentia ca la dansa pe blog, comentariile sunt nofollow (daca stie macar ce inseamna) si, din moment ce ea a cerut schimbul de linkuri, nu m-am vazut obligat sa comentez, fie vorba intre noi, banalitati.

     In consecinta am luat o hotarare: nu mai fac schimb de linkuri cu bloggerite. Pur si simplu. Nu sunt misogin! Cand vor fi ele corecte, poate mai discutam.

Leave a comment


Click here to log in if you already have an account on this site.
Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
(Set cookies so I don't need to fill out my details next time)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)

  • PREVIEW Comment from:
    @