Propaganda in actiune - zoso, blogul si pedeleii

     Asa cum am mai spus, rau e sa fii prost si pe deasupra si basist. Bai in definitiv nu e rau sa o spui p-aia dreapta ca Nastase a furat, ca Ciutacu se intretine cu Udrea si cu dracu mai stie cine si pe unde, ca Pontulica arata ca un prostulica fix pentru ca si-a pus ambitia de a merge la Bruxelles intr-un mod mai ceva ca la clasa pregatitoare. Da, toate astea e bine sa fie spuse. Dar exista la fel de bine un timp si un loc pentru a fi spuse.

     Mai presus de timp si de loc, cheia in care se spun unele opinii cu tendinta de adevaruri mai mult sau mai putin acceptate, e un element important in argumentatie. Iar zoso continua sa-si aroge un singur rol - acela de propagandist mizerabil. Cand totul se rezuma la o inclestare feroce de idei intr-un singur sens si intr-o singura cheie, modul de propaganda ar trebui sa ridice niste semne de intrebare.

     E si mai clar atunci cand pe blog singurele chestii serioase si temperamentale sunt pupinbasismele emise ba la adresa lui Ponta, ba a lui Adrian Nastase, ba "pamfletele" la fel de mizerabile scrise in directia lui Andrei Nastase. Dar cocosul se infuria teribil cand era acuzat de a fi platit de PDL pentru mizeriile astea. In cazul de fata e o lose-lose situation. De esti platit sau nu esti platit de PDL pentru astfel de articole de propaganda, e clar ca nici una din situatii nu are vreun loz castigator. Un formator de opinie vandut unei parti perdante e un formator de opinie prost. Normal, oricine ar putea spune ca e un blog personal si omu la o adica poate sa faca zi-noapte declaratii de amor ghebos pedelistilor ca nu i se poate imputa mare branza.

     Pai uite eu ca un alt posesor de blog personal ii imput ca-i partizanul unei gloate de hoti, de prosti, de agramati si impostori mai mare si mai perfida decat a fost vreodata gloata PSD-ista. Ii imput ca prin atitudinea asta mizerabil partizana nu se asociaza nici cu vreo crema a societatii, nici cu vreo tagma de intelectuali get beget si nici pe departe cu vreun grup de politicieni veritabili si onesti.

     Si-ar mai fi mai multe de spus dar, de, e greu cu cititul asta. Observ ca e bine sa te dai inteligent prin 2 fraze. Cin' l-ar mai citi pe zossore daca s-ar apuca serios de scris? Nici dracu. Mno, argumentu e ca nu-i timp si poti sustine o idee bune si-ntr-o propozitie decat intr-un paragraf. Da, e la moda trendu asta "reductive". Ei aia de-l sustin poa sa si-o suga. Doar au e-penisu' mare, nu? In special as paria p-ala a lu' Arhi. Mare frate....NOT

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)