Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Zoso mananca cacat...din nou

     Dupa ce anul trecut o facuse ratata pe actrita principala din Alien, Zoso continua sa batjocoreasca vedete internationale, decretand ca sunt nulitati. Nu sunt departe de el nici cititorii mnealui care au probabil si mai putina cultura decat el. Din fericire, probabil plictiseala combinata cu sictireala, il fac pe zosolino sa accepte orice comentariu chiar si pe cele care i-o zic verde in moaca.

     Intr-un articol sterge pe jos cu un recital al lui Steve Vai. Aici putem observa ca doar cititorii lui zoso il pot egala in prostie. Unul dintre ei spune, fara macar a deschide putin google si a da un search:

"Cine mai e si Steve Vai asta? Altul mai necunoscut nu puteau aduce?" - evident esti un bou!

     In alt articol o face pe Madonna artista de doi lei. Cu turneul Sticky and Sweet s-au incasat peste 400 milioane dolari. Intr-adevar, vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca-i pute. In continuare spune despre ea ca

"are impresia că are păreri care contează, pentru că aşa ajungi relevant, pozând în pi*da goală şi mimând acte sexuale pe scenă".

Nu stiu cat de mult conteaza sau nu parerile Madonnei, dar daca are ochelari de cal si nu vede efectele acestor pareri, efecte resimtite in moda, muzica si atitudine, atunci e problema lui. Madonna a pozat goala pentru a se descurca singura in New York pentru ca viata era grea pentru un artist fara bani si sprijin care a dorit enorm sa ajunga number one. In plus ii amintesc ca pe vremea aceea, inclusiv in Playboy, zona intima a femeilor era acoperita de par. Ii propun sa imi arate o singura poza a Madonnei care corespunde descrierii lui mitocanesti si apoi s-o compare cu pozele din Penthouse pe care face el laba dimineata la pranz si seara. Ca barbat el ar fi spalat vase sau toalete in New York pentru a se descurca, asa ca e mai bine sa taca din gura. Pozatul nud era si e o sursa foarte buna de venit pentru fetele din America.

     In acelasi articol face afirmatii si mai tampite la adresa lui Bono:

"Să nu uităm că tâmpiţelul ăla cu ochelari transparenţi voia un premiu Nobel. Şi care tâmpitel o să vină în România şi o să ne încânte cu băşinile lui elitiste, despre cum să facem lumea mai bună şi despre cum să ne căcăm cu măsură. Pentru că ei au păreri. Nu locuiesc aici, dar au păreri. Vino la noi, Bono, şi spune-ne tu cum ar trebui să fim, o, tu, cel a cărui carieră s-a sfârşit în 1991!"

     Nu pot comenta asemenea ineptii continue fara sa injur birjareste asa ca prefer sa citez un comentariu scris la articolul in cauza de locke si de Radu. Orice as spune eu in plus e redundant.

" Eu as zice sa taci din gura si sa nu mai faci astfel de comentarii. Madonna, cu p..da goala mimand acte sexuale pe scena si tampitelul ala cu ochelari transparenti chiar au ceva de spus, sunt niste profesionisti si tu esti un nimeni care se crede mare smecher ca are si el un blog."

" Prietene, am sa fiu foarte direct si foarte scurt. Iti respect parerea pentru ca asa este normal, nu am sa incerc sa iti povestesc despre U2, despre albumele scoase dupa 1991, despre de ce ar merita Bono un Nobel sau de ce are Madonna atatia fani. Toate astea poti sa le gasesti pe wiki daca vrei si stii sa citesti. As vrea sa-ti spun un singur lucru: incearca sa ai grija, uneori tu chiar reusesti sa te caci pe tine rau de tot, peste masura si miroase foarte tare!"

 

 • 5 stars
  ceostoy
  Comment from: ceostoy
  09/03/09 @ 03:03:55 pm

  Nu inteleg dc toata lumea il baga in seama pe acest zoso . Pentru mine este o NULITATE ca blogger si sincer nu ar trebui sa i se mai dea asa importanta pentru ca i s`a urcat de mult la cap

 • alexander
  Comment from: alexander
  09/03/09 @ 03:12:57 pm

  eu nu-i mai suport idioteniile, de aia reactionez

 • Crok
  Comment from: Crok
  09/03/09 @ 03:29:15 pm

  mie mi-0a trecut! i-am dat unfollow de pe twitter sa nu mai vad cum palavrageste

 • 4 stars
  Dan CIULEA
  Comment from: Dan CIULEA
  09/04/09 @ 07:00:43 am

  Si eu am facut acelasi lucru ca si "Crok", si nu mai citesc de ehhhhe ani buni ineptiile lui, cred ca cel mai bine ar fi, daca tot nu iti place, sa nu ii mai faci vizite :)

 • Mitian
  Comment from: Mitian
  09/05/09 @ 03:40:52 am

  Am aceeasi parere ca si ceostoy . Probabil creeaza astfel de articole doar pentru a i se da importanta . :)

 • 5 stars
  Zoso
  Comment from: Zoso
  09/06/09 @ 01:30:12 am

  Nici eu nu il suport pe Zoso pentru ca este idiot.Am citit cateva articole pe blog la el si era un articol ca banner si link exchange sunt pentru fraieri. Zoso e un MUIST!

 • Inocentul
  Comment from: Inocentul
  09/07/09 @ 03:30:46 pm

  @BlogClaudiu.info Daca aduci justificari la ceea ce ai spus, inseamna ca esti mai tare ca zoso. :)

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)