Zoso, haterii si ipocrizia sau "Tu de ce parte a pulii te afli?"

     Zoso si inca niste neni se bucura nevoie mare c-au aflat cine e FurtDeCurent. Jubileaza, ba cred ca deja au avut orgasm multiplu. 

     Sa zis si eu un banc "porcos". Si bagatu pulii-n basisti poate fi frumos. Depinde de care parte a pulii te afli. 

     "Și aici apare întrebarea mea: cu ce sunt eu vinovat? De ce trebuie să suport toate măscările din lume? Pentru că tu ai probleme la mansardă? Pentru că nu îți place femeia cu care ești? Pentru că ai un job de rahat? Pentru că ai fost dat afară de la job? De ce? Până când?"

     Pai sa vedem: pentru ca oricine nu-i de acord cu tine e pulete, dobitoc si retard (desigur injuriile de genu asta s-au mai potolit fiindca altfel zoso cam risca sa nu mai aiba bruma aia de bani din publicitate), pentru ca dupa tine taranii romani trebuie inecati ca sobolanii, pentru ca esti basist, pentru ca ai pretentia ca lumea sa uite ca pe la inceputuri faceai spume si aruncai cu mascari in cine apucai, da mai nou e mai bine sa zici ca situl vodafone suge decat sa-njuri designerul.

     Si in definitiv pentru ca ai scris un post absolut jegos despre mama lui Badea acum ceva vreme de care ai vrea ca lumea sa uite si nu uita si acum te plangi ca unu si altu ti-o iau pe-a ta la pula. 

     "Celălalt, care răspunde la numele de Vladimir Naciu și e cunoscut sub nickul FurtDeCurent, este un avocat la Baroul București, care și-a făcut un obicei de a porcăi pe absolut toți bloggerii și toate campaniile derulate pe bloguri. Nici o discriminare, omul înjura pe toată lumea la adăpostul anonimatului. Acum, după ce numele i-a fost dezvăluit de Liviu Alexa, se plânge de hărțuire și i-a cam pierit cheful de înjurat după ce s-a trezit de partea cealaltă a pulii."

     Nuuuu ca tu n-ai zis chiar nimic de-alde blogal initiative. Nu chiar deloc. Da, vorba ceea, "campania mea-i campania mea, dar a ta ma cac pe ea"

     Revenind la treaba cu "de care parte a pulii te afli", treaba e nasoala. Vezi tu, eu l-as angaja fara mari rezerve pe FurtDeCurent sa-mi fie avocat. Cand esti basist, zici nasoale si esti vizat de tirul de mascari e nasol. Sa stii ca nici altii nu-s vinovati ca tu esti urat si chestia asta te-a facut si pe tine destul de frustrat. Oricum n-ai sa vezi oameni prea frumosi prin blogging. Vrei nu vrei, pe oamenii frumosi ii doare-n pula. Isi iau o femeie sau un barbat pe masura, isi pot gasi un job care sa-i satisfaca, merg la plaja fara stres c-au o burta cat o sura sau arata ca aschia din scandura. Alde astia mai uratei ca noi tin musai sa compenseze, fix ca povestea aia cu tipii cu puta mica care isi iau o masina cat casa. Da si-ntre urati e o oarescare ierarhie...

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)