Ziua comunista

     Ieri in Braila ne-am putut aminti putin de sacrificiile din ultima perioada a comunismului.

     Eram la serviciu, mai intai s-a intrerupt curentul in aproape tot cartierul, intrerupere ce a durat vreo ora. Dupa asta, la vreun sfert de ora de acalmie, pica netul. Asa aflu ca de fapt caderile de curent au facut inconjorul orasului, unii scapand doar cu o pana de vreo 10 minute.

     Acasa alta belea, s-a oprit pur si simplu apa, pe la 23 cred, si nu a venit nici la 8 dimineata. 

     Nu stiu cum se descurca altii in criza si recesiune dar mie mi-e clar ca guvernantii nostrii nu au idee nici cum sa traga apa la toaleta. In loc sa taie sumele enorme cu care sunt facute tot felul de achizitii publice jenante si inutile, ei taie 25% din salarii. Nu stiu cat au de gand s-o tina asa, cert este ca urmatoarele 6 luni vor fi foarte grele pentru multi dintre noi si nu stiu pe unde mai incaltam sosetele.

     S-a zis cu aparatul de aer conditionat in vara asta (de fapt avem doua), o sa crapam, de mancare nu mai zic, da' sincer de aia nu imi pare rau deloc, de imbracaminte nu am fost niciodata pretentios, sper sa ma descurc pentru mobil si net.... iar Electrica ar face bine s-o lase mai moale si sa-si rezolve bubele pana nu-i injur!