Zi mersi ca ai unde sa latri

     O da! Turcelu a revenit din concediu reactivand-o si pe ingurgitatoarea de carnati Pora si aducandu-l la masa cioflingarilor si pe saracu Grigoaire Ecrivain, posesorul unei emisiuni imbecile pe la nasu teveu. 

     Nici n-a intrat bine in emisiune, ca Turcelu, sub pretentia ca-i raspunde chipurile lui Banciu care i-ar fi simtit lipsa, a tinut sa ne spuna cum a facut el peste 10 ani de prime time. Pai si autobaza lu sparciu e tot in prime time, si "ochii din cur" e tot in prime time, ba chiar si tacanelile de emisiuni urlate de Dan Negru sunt tot prin prime time. Nu orice sobolanism transmis in prime time are valoare. 

     Ziceti toti mersi c-aveti unde sa latrati. Inca. Fiindca asa cum ati schimbat tonul si ati inceput brusc sa deversati marlanii si basisme, cred ca la fel de repede, cand n-o sa mai fie Base sa va tina de cur, sau bani de sustinut mizeria numita labe1 teve, tare mi-e ca ori muriti de foame cum se spune sau va dati cu urmatorul posesor de portofel larg numa bun de platit jurnalisti. 

     In special cumatru Cartianu si flamanda Pora sa zica mersi ca mai au bani de cate-o bere s-un carnat de labe1, ca in rest nu-i invita nici dracu. 

     Ma uitam si la Banciu ala. Om de caracter ba. Caracter infect de la un capat la altu da macar nu se dezice de el. Pentru el toti sunt tigani, prosti, nimeni. L-am auzit la sinteza zilei facandu-l cu ou si otet pe Arsinel care n-ar fi in opinia lui nici macar cine stie ce actor. Dupa marea revenire a lu turcelu pe sticla, acelasi Banciu il face un nimeni pe Mikey Rourke. Intr-un interviu, Banciu chiar recunoaste ca e o canalie, ma rog cel putin la teve "toata lumea ma crede canalie, pentru ca ma vede asa la televizor. Eu zic ca este mai bine sa fii canalie la televizor, decat in realitate." 

     Pai nea Banciule daca ai personalitati multiple mai rau ca Vadim, fiind canalie la teve si vezi doamne painea lu dumnezau in realitate nu te-ajuta ba. Ca tot iti place dumitale apelativu asta. Ba Banciule, nimeni in drum esti tu. Nici Rourke, nici Arsinel, nici macar Raduleasca pe care ai numit-o matale Mihaela Tiganu. Tu esti nimeni in drum care n-a facut in toata viata lui decat un jurnalism de rahat iar in prezent esti o canalie frustrata nemultumit de tot si de toate, care latra la singura televiziune care te suporta si te suporta fiindca acolo s-au adunat si restul canaliilor. Dai din coate mai rau ca Raduleasca pe feisbuci care se apuca intr-o vreme sa injure pe toti nemai-avand altceva de facut de frica c-o uita lumea. Asa si matale dai din coate si ramai cu...datul din coate. Si doamne fereste sa te dea afara ca mi-e ca faci ca ofuscatu ala de Leo Miron care a plecat in strainatate si care dupa sutele de emisiuni abjecte si cretine pe care le-a facut a dat vina tot pe televiziunea din Romania care vezi pare-se ca nu-i intelege geniul.

     In plus sunteti cantonati la singura televiziune care-si transmite aproape toate emisiunile din acelasi studio, care nu-i in stare sa-si dea emisiunile in reluare, care nu s-a hotarat nici pana acum in ce format sa transmita, frecand imaginea de la 3/4 la reclame la 16/9 in rest si a carui prime time e ocupat de alde Turcescu, Pora si Cartianu. Vai da capu vostru de saraci. Cu duhu mai ales. 

     Si la final, o dedicatie pentru Pora. Pohta buna nehalito.