Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
YotaPhone - telefonul cu doua ecrane

     Rusii vor sa impresioneze piata de telefoane mobile cu YotaPhone, un telefon Android cu doua ecrane, unul desigur touch screen si al doilea tip E-ink, utilizat pentru a afisa diverse pagini de pe primul ecran inclusiv home screen-ul sau chiar e-book-uri cu posibilitatea de a le si citi. Ecranul E-ink nu e touch, astfel ca la baza lui exista doar o functie swipe, telefonul avand aceasta functie touch and swipe si pe fata unde nu exista butoane hardware. 

     Specificatiile sunt si ele destul de impresionante, ecran de 4,3 inch, display lcd de 1280/720p, iar ecranul E-ink tot 4,3 inch cu 200dpi un procesor 1.7GHz dualcore, o camera de 13 megapixeli, o memorie de 2GB si 32 GB spatiu de stocare iar bateria de 1800 mAh. Pretul international se pare ca este 500 euro iar telefonul e intr-o continua upgradare a functiilor sale, functia swipe fiind inca destul de brut instalata la baza ecranului E-ink asa cum puteti vedea in clipul de mai jos.

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)