Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Whitney - I look to you - free download

     In asteptarea noului album, lansat dupa 7 ani de absenta presarata cu momente nu tocmai placute pe plan personal pentru Whitney Houston, Sony Music pune la dispozitia fanilor descarcarea gratuita a melodiei I look to you care da numele albumului. Eu nu imi amintesc vreo astfel de oferta in ceea ce priveste un interpret de un astfel de calibru si cred ca asta nu poate decat sa atraga din ce in ce mai multi doritori de a cumpara albumul.

     Puteti asculta mai intai melodia integral in playerul de pe situl oficial al lui Whitney, iar alternativa cea mai simpla de download o gasiti aici.  Ascultare placuta.

 • Alter Ego Blog
  Comment from: Alter Ego Blog
  07/30/09 @ 10:52:41 am

  Multumesc !

 • Inocentul
  Comment from: Inocentul
  07/30/09 @ 05:29:48 pm

  In Romania oricum nu se cumpara albume, asa ca e degeaba. De exemplu, mie imi place mult trupa Parazitii. Ca sa reziste in continuare pe piata si sa mai produca, am hotarat sa le cumpar toata discografia. Deci daca va place si respectati munca artistului: cumparati, ca altfel nu cred ca o sa mai aveti ocazia sa-l vedeti mult activand in transa. Intradevar, in America chiar se cumpara materialele cu toate ca sunt destul de scumpe. Suntem romani, nu avem cum sa schimbam asta, insa putem sa ne impunem unor lucruri. Ce bine daca ar veni si in Romania legea aia cu amenda daca ai descarcat ceva. Dar pana acolo mai e drum lung.

 • 4 stars
  Trucuri Magice
  Comment from: Trucuri Magice
  07/31/09 @ 06:32:53 am

  Uitasem de ea.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)