Vodafone face cum il taie capu

     Primesc un mail foarte interesant de la Vodafone zilele trecute in care ma anunta bucurosi ca mi-au activat GRATUIT factura electronica:

"Salut!

E timpul sa trecem impreuna la urmatorul nivel! Astfel, incepand cu 8 septembrie 2009, factura ta va fi disponibila numai in format electronic in contul tau MyVodafone.

Pe langa faptul ca asa contribui real la protejarea mediului, ai de partea ta o multime de alte beneficii fata de factura tiparita:

 • Accesibilitate: ai acces la factura oricand doresti, indiferent de loc, ora sau de zi, de pe calculatorul personal.
 • Comision zero: achiti factura la orice ora, securizat si fara costuri suplimentare, direct din contul tau MyVodafone.
 • Alerte gratuite: esti anuntat prin e-mail sau SMS cand se emite factura si cand se apropie data scadenta

Pentru a afla cum poti face toate acestea, acceseaza ghidul de utilizare MyVodafone. Daca doresti sa primesti in continuare si factura tiparita prin posta, parcurge urmatorii pasi in contul tau MyVodafone: Factura si Servicii > Facturi, plati si reincarcari > Sumar Factura > Vreau factura tiparita/se bifeaza."

>>Am acces la factura dinainte de a o primi in posta cu *121#

>>Cat mi-a venit pe factura atat am platit, ce comision? 

>>Am alerte gratuite oricum, mi se dau sms-uri pana cand platesc in care ma tot avertizeaza asupra sumei si datei scadente.

     In concluzie, mi-e total inutil ca mi-au activat ei gratuit factura electronica. Eu vreau s-o primesc pe cea tiparita, pentru ca pana una alta, mnealor au doar doua magazine in oras si cel mai aproape imi sunt punctele PayPoint unde am musai nevoie de codul de bare de pe factura. Cand mi-or expira cei doi ani de contract initiali ar fi bine sa se gandeasca cate minute imi acorda in retea, nu sa ma frece la melodie cu facturile lor electronice.

 

 • 5 stars
  Ndrey
  Comment from: Ndrey
  08/11/09 @ 10:55:35 am

  VODAFONE SUCKS !

 • OnlineForGames.Com
  Comment from: OnlineForGames.Com
  08/11/09 @ 03:52:30 pm

  plus 1 pentru "VODAFONE SUCKS !" :)

 • luiza
  Comment from: luiza
  08/12/09 @ 02:35:25 am

  nobody sucks! toti operatorii, poate mai putin cosmote, au renuntat la factura electronica, doar traim intr-o lume unde practic totul se petrece online. oricum poti sa-ti primesti si factura pe hartie, asa ca... mult zgomot pentru nimic.

 • alexander
  Comment from: alexander
  08/12/09 @ 03:15:55 am

  Ideea e ca nu pot ajunge sa imi platesc factura in magazinele Vodafone unde nici nu imi trebuie hartia imprimata, pentru ca nu imi permite programul de la serviciu, iar ca sa platesc online ar trebui sa renteze, si nu renteaza fiindca ar fi singura plata online (deocamdata) Ei daca ar vrea sa faca economie ar putea sa nu mai imprime nici plicurile cu culoare, si sa emita doar o treime de coala a4 cu codul de bare si suma iar restul de informatii sa fie disponibile online, dar din moment ce ei trimi intre 2 si 4 coli a4 de calitate superioara iar plicul e de format wide, chiar nu vad cum au de gand sa faca vreo economie. Asa ca mie de asta imi trebuie inca factura, ca sa pot plati cat mai aproape de casa, eu platesc chiar la mine la serviciu ca avem un aparat PayPoint.

 • Georgiana
  Comment from: Georgiana
  08/12/09 @ 03:16:45 am

  Foarte adevarat - Sunt de acord cu tine, traim intr-o lume unde totul se petrece online. Eu nu mai primesc factura tiparita de cateva luni si nu m-a anuntat nimeni, imi e foarte bine asa

 • Farmacie online
  Comment from: Farmacie online
  08/12/09 @ 04:01:16 am

  reclama prost afcuta. Sa iasa in evidenat si ei cu ceva singurul lucru bun e ca nu se mai tipareste pe hartie asa mai salvam un copacel , o ramura ceva ;))

 • 5 stars
  Cosmetice
  Comment from: Cosmetice
  08/13/09 @ 03:29:51 pm

  Hai ca e tare:D si ai mei cum platesc factura daca ei nu au acces la net?:) mama de vreo 3 luni nu ii mai trimit nimic:D noroc ca inca isi mai aduce aminte ca are ceva de platit

 • 5 stars
  Emanuel
  Comment from: Emanuel
  09/01/09 @ 09:50:14 am

  Alexandru, inteleg ca protejarea mediului nu este prioritatea ta. Fiecare are opiniile lui si trebuie respectate, cred ca la asta s-au gandit cei de la Vodafone cand au pus optiunile alea de reactivare a facturii pe hartie. Asadar, cu 5 - 6 click-uri rezolvi problema. @Cosmetice: trecerea la factura electronica s-a facut numai la detinatorii de conturi pe MyVodafone. Mama ta are cont pe MyVodafone? Nu cred, deci poate sa stea linistita. Stiti care e ironia, ca Vodafone a inceput sa renunte la o parte dintre facturile pe hartie de prin februarie. Vad ca injuraturile vin cam tardiv. In plus, Orange anunta ca renunta si el la factura pe hartie? Ce e de facut? Eu zic sa trecem cu totii pe Romtelecom, ca astia isi vor face treaba offline multi ani de aici incolo.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)