Vodafone face cum il taie capu

     Primesc un mail foarte interesant de la Vodafone zilele trecute in care ma anunta bucurosi ca mi-au activat GRATUIT factura electronica:

"Salut!

E timpul sa trecem impreuna la urmatorul nivel! Astfel, incepand cu 8 septembrie 2009, factura ta va fi disponibila numai in format electronic in contul tau MyVodafone.

Pe langa faptul ca asa contribui real la protejarea mediului, ai de partea ta o multime de alte beneficii fata de factura tiparita:

  • Accesibilitate: ai acces la factura oricand doresti, indiferent de loc, ora sau de zi, de pe calculatorul personal.
  • Comision zero: achiti factura la orice ora, securizat si fara costuri suplimentare, direct din contul tau MyVodafone.
  • Alerte gratuite: esti anuntat prin e-mail sau SMS cand se emite factura si cand se apropie data scadenta

Pentru a afla cum poti face toate acestea, acceseaza ghidul de utilizare MyVodafone. Daca doresti sa primesti in continuare si factura tiparita prin posta, parcurge urmatorii pasi in contul tau MyVodafone: Factura si Servicii > Facturi, plati si reincarcari > Sumar Factura > Vreau factura tiparita/se bifeaza."

>>Am acces la factura dinainte de a o primi in posta cu *121#

>>Cat mi-a venit pe factura atat am platit, ce comision? 

>>Am alerte gratuite oricum, mi se dau sms-uri pana cand platesc in care ma tot avertizeaza asupra sumei si datei scadente.

     In concluzie, mi-e total inutil ca mi-au activat ei gratuit factura electronica. Eu vreau s-o primesc pe cea tiparita, pentru ca pana una alta, mnealor au doar doua magazine in oras si cel mai aproape imi sunt punctele PayPoint unde am musai nevoie de codul de bare de pe factura. Cand mi-or expira cei doi ani de contract initiali ar fi bine sa se gandeasca cate minute imi acorda in retea, nu sa ma frece la melodie cu facturile lor electronice.