Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Vine netu ca si melcu

     RDS-ul are o hiba de care nu mai scapa in vecii vecilor amin din cate se pare. Astepti pana ti se acreste sa-ti instaleze netul. CU tot cu interventii telefonice chiar si din partea mea ca actual client si cel care a convins persoana respectiva sa incheie contractul, cu alte interventii pentu a-i anunta ca saracu om a ramas fara celalalt net, samd.

     Imi pun o singura intrebare: cat draci vargati poate sa dureze alocarea unui ID si parola? Cate instalari sa fie in perioada asta in conditiile in care doi dintre instalatorii RDS se plangeau acum doar o luna ca nu mai vine lumea sa incheie contracte? Asa deodata a venit o avalansa de instalari? Nu prea imi vine sa cred ca poate exista un astfel de comportament discordant al cumparatorilor, din moment ce UPC-ul, desi s-a terminat vacanta, nu se poate lauda cu o crestere a instalarilor. 

     Oricum, astea raman intrebari fara raspuns, operatorii inregistreaza sesizarile una peste alta, urgenteaza, dar nu garanteaza nimic. Unu te lasa fara net dinainte cu o zi de data stabilita, altu nu vine nici dupa doua saptamani sa iti instaleze, si mai zici sa nu ii bagi undeva pe toti. 

 • Haterica Ginerica
  Comment from: Haterica Ginerica
  10/01/09 @ 02:42:17 pm

  retele de cartier rulz

 • 4 stars
  rugbyman
  Comment from: rugbyman
  10/02/09 @ 03:57:45 am

  munca mea depinde de o aplicatie care nu o pot accesa decat pe internet, rds a avut grija sa pierd bani pentru zile intregi de defectiuni, noroc k am backup acum

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)