Vasile Manu continua sa fie dobitoc

     M-am trezit tarziu, avand in vedere ca articolul scris de el si pe care vreau sa-l comentez a fost publicat pe 1iulie, dar cand cineva are pretentii inalte si scrie aiureli isi cam merita o replica.

     "BCR a riscat si a avut numai de castigat!" - Asta e titlul. Pana si zoso spune ca aceasta campanie a fost o tampenie si ca BCR-ul nu apare in primele cautari dupa cuvantul refinantare. Mai exact in primele rezultate apar cu totul alte banci ca BRD sau CEC bank si nu din bloguri. Asta tot pentru ca-l lingi matale in fund pe zosolica toata ziua, sau ti-a trecut?

     "Banca Comercială Română a riscat enorm de mult lăsându-şi produsul promovat de o mână de bloggeri mai slabi cotaţi ce fac parte din noua platformă Blogal Initiative" "Bloggerii implicaţi şi-au făcut practic stagiatura în blogging-ul profesionist, ca să zic aşa." Esti dobitoc, vezi ca esti dobitoc? Pai numai Pavel Ionut si Laur sunt cu 10 clase deasupra ta. Din peste 150 de blogeri implicati la tine toti sunt slab cotati si mai rau, toata suma asta de blogeri e "o mana". Da la tine cam cum arata o gramada?

     "Întotdeauna vor exista şi oameni care nu vor fi de acord cu ceva....aceşti gică-contra se numesc hateri, ...ei vor fi undeva acolo în spate, pregătiţi să lovească decisiv. Aşa e natura românului, să critice orice, şi de-i convine şi de nu. Aşa se simte el bine, dacă împroaşcă niţel cu material maroniu fără să stea puţin şi să judece la cald." Pai tocmai de asta a criticat lumea, ca stie ce spune si mai si judeca ceea ce matale faci asa mai stramb. Mergi sanatos la BCR si fa credite si refinantari si ce vrei tu pana cand o sa cazi cu botu-n maldarul de comisioane. Sau poate ai bani de n-ai loc de ei. A critica faptul ca blogeri minori si abia rasariti promoveaza un produs adresat adultilor e hilar si stupid, punct.

     In continuare Vasilica a copiat cuvant cu cuvant statisticile publicate de Chinezu si apoi a mai mentionat el unele dintre articolele care i-au placut. De fapt intreg articolul in aveti aici.

     Pe 4 iulie, la terminarea campaniei Manulica scrie "Campania ..creditului de refinanţare BCR se încheie astăzi şi cu drag vă spun că am avut multe de învăţat din ea. Am învăţat cum să scriu un articol pentru o campanie, ... am învăţat că trebuie să te documentezi înainte să scrii, am învăţat că trebuie să scrii coerent şi concis despre produs şi să nu te pierzi în prea multe detalii ..."

     Pai hai sa vedem: articolul cu idei de refinantare a fost destul de lung si scriai undeva "vă expun o alternativă prin care puteţi economisi nişte bani" Un credit de refinantare nu te scuteste de bani fiindca reesalonand dai de fapt mai multi bani indiferent daca rata lunara scade. E doar un rau mai mic. 

     Articolul precedent,  "Creditul de refinantare de la BCR" a fost de asemenea o lalaiala cu pareri personale si detaliile minime culese de absolut toti ceilalti blogeri. Alea cu 0 taxe x, 0 taxe pentru y samd. 

     Inainte de asta, ai mai scris un singur prim articol in care pupai in fund Blogal Initiative si pe Chinezu, si cam asta a fost tot. 3 articole insipide si ametite, documentare reala zero fiindca n-am vazut nicaieri sa te fi dus la vreo sucursala BCR sa aflii niste detalii relevante si efectul ? Tot zero pentru ca de fapt matale ai invatat doua lucruri: cum sa invinovatesti "haterii" care in opinia ta sunt gica-contra orice, si ai mai invatat cum sa pierzi, de mult ce te-ai chinuit.