Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Vai da ce destept esti domnu Capatos

     Dupa chinuri seculare, membrii CNA s-au decis sa dea o amenda de 70 000 lei emisiunii jegoase si slinoase prezentata de Capatos. Nu de alta, dar pentru porcaiala dintre Vadim si Moculeasca. Conform CNA, motivul a fost limbajul injurios folosit de cei doi. Injurios... ma rog, epitetul e slab, da slab rau. Mai curand limbaj jegos, birjaresc, slinos, ca la gura canalizarii. In aceeasi amenda e cuprins si jegul de emisiune in care s-au porcait Vadim si cu penala aia tatoasa care nu si-a luat nici bacul dar se autoproclama doamna de fier din spatele PRM-ului. Pacat, dupa mine ar fi luat doua amenzi.

     Insa domnu Capatos isi jigneste reclamantii, ca de, dumnealui e un mare cult si telectual si o fi facut facultatea la Sorbona ceva, ma rog. Prezent in sedinta CNA, dansul pretinde ca dintr-un milion de telespectatori, au reclamat doar 4 oameni, acestia fiind "niste analfabeti", iar unul dintre reclamanti ar fi o femeie de moravuri usoare care ar fi recunoscut ca practica sado-maso. De unde are Capatos sau CNA informatiile astea, pe mine ma depaseste. Capatos le mai reproseaza membrilor CNA ca dau curs practic reclamatiilor unor oameni lipsiti de valoare si morala: "Constat că şi dumneavoastră lucraţi cu acelaşi gen de material ca şi noi, dumneavoastră răspundeţi la solicitările lor. Lucrăm cam cu acelaşi tip de oameni". 

     Domnu Capatos sa va explic eu cum sta treaba. Motivul pentru care nu v-a reclamat vreun profesor universitar sau vreun doctor e cel mai probabil pentru ca acestia nu se uita la circul ala jegos pe care il numiti emisiune, in care se vorbeste de la suburban la vulgar, de la tendentios la injurios, unde Vadim isi face toate mendrele si dumneavoastra stati si ranjiti gandindu-va cu cat v-a mai crescut audienta, unde acelasi Vadim pupa picioarele unei muieri cu moravuri mult mai usoare decat a reclamantei dvs sado-maso, si care-si rascracea copanele in moaca tribunului. 

     V-am reclamat si eu la CNA. Pe vremea cand in emisiune inca mai era vorba de caterinca iar scandalurile scabroase erau rarisime. Cand inca animatoarele cu doi neuroni nu isi dadeau chilotii jos si-i puneau pe capul moderatorilor, cand inca nu se facea strip-tease, cand inca nu va bateati joc de Tufaru, cand inca erati mai sanatosi la cap. 

     Nu va mai reclam ca nu ma mai uit. Mai aflu cate ceva din articole raspandite din presa pe mediile de socializare, si mi se face si mai sila. Emisiunea ar trebui sa-si schimbe numele cat de curand in "Un show gretos" sau "Un show scarbos". Milionul ala de telespectatori care-si ocupa timpul cu emisiuni de cea mai joasa speta nu va reclama fiindca le place, fiindca sunt la fel de slinosi si scarbosi, fiindca le curg balele dupa tatele si cracii animatoarelor din emisiune care au ajuns la un grad incredibil de vulgaritate. Iar dumneavoastra ii faceti analfabeti tocmai pe cei care v-au reclamat? In ce lume traiti domnu' Capatos?

     Daca ma gandesc bine, de la fundul lui Boc la chilotii Crudutei pare sa fie o imbunatatire, nu? 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)