Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
"Vaccinul contine un virus mort si spart"

     Campania de vaccinare contra gripei noi este deocamdata un esec. In ciuda faptului ca sunt alocate sute si chiar mii de doze, mare parte din elevi si chiar din cadrele medicale vizate au decis sa nu se vaccineze. S-a intamplat la Tg-Mures (info), la Timis (info), la Neamt, unde sute de medici refuza vaccinarea (info) si exemplele pot continua. In alte orase s-au distribuit doze de vaccin pentru elevi si cadrele medicale, care au aratat aceeasi reticenta inversunata, in schimb politistii comunitari s-au plans ca ei nu au primit deloc vaccinul si ca ar dori sa se vaccineze fiind in contact permanent cu populatia.

     Dupa ce numarul deceselor datorate COMPLICATIILOR asociate gripei noi s-a ridicat la 14 (din cate inteleg un numar infim pe langa mortile cauzate de gripele sezoniere), ministrul sanatatii Adrian Streinu Cercel a declarat pentru presa ca nu ar trebui sa ne temem de vaccinare deoarece vaccinul "nu contine un virus viu" ci unul "mort si spart, e vb de o procedura de splitare"

     Pana una alta, oamenii nu inteleg ce e ala un virus spart sau splitat si nu dau doi bani pe chestia asta. Domnul ministru inca nu intelege, sau se face ca nu intelege, ca oamenii se tem de reactiile adverse. Nu mai vorbesc de zvonistica alarmista cu iz conspirator care a facut deja inconjorul lumii cu privire la aceasta vaccinare. Si, stiti ceva, domnule Cercel? Nici eu nu voi apela la vaccinare!

     Si totusi, spart cu ce, domnule Cercel? Incep sa devin si eu curios. Cand auzi astfel de exprimari te intrebi pe buna dreptate: cu ce l-a spart? cu intentie? S-o fi spart singur....de ras.

 • Andreea C.
  Comment from: Andreea C.
  12/12/09 @ 10:42:30 am

  Acelasi lucru s-a intamplat si la noi, in Ploiesti!

 • Strik3
  Comment from: Strik3
  12/15/09 @ 05:30:48 am

  Mi se pare normal ca oamenii sa fie reticenti in privinta vaccinului. Nu stiu la ce alta reactie se asteptau cei care l-au inventat , DUPA ce au anuntat ca e facut dintr-un fost virus , fie el chiar si mort...

 • 4 stars
  Cristina
  Comment from: Cristina
  12/02/10 @ 08:51:05 am

  Nici eu nu m-am vaccinat pentru ca sincer nu vreau ca ei sa ma foloseasca pe post de cobai .

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)