Unora nu le convine

     Unora nu le place ce scriu, am priceput de mult. Altora, mai rau, nu le convine, ba ii mai si deranjeaza. Voi accepta intotdeauna comentariile critice si le voi publica. Chiar daca ma injura. In definitiv dovedeste caracterul celui care injura nu al meu. 

     Dar duduile sunt cele mai hazlii. Unei dudui care duduie de inteligenta nativa, cu ID bya.nnka *aww miss pitzi princessita la mini pi bloaga, ii cam put articolele mele despre nesimtita mea vecina si vanata din dotare. Dupa cum se exprima micuta, a aterizat pe blogul meu din intamplare si mare greseala a facut fiindca nu intereseaza pe nimeni articolele mele despre vanata.

     Ok - nu scriu despre soshal media, ma doare in cur de bou de la Apple indiferent ca e bolnav sau pe moarte, nu dau doi bani pe cacaturile de articole de doi lei scrise de toate muierile pe bloguri de fete in care isi deplang existenta sau se lanseaza in niste filozofii feminine greu de digerat, nu vreau sa scriu despre gadgeturi pe care pur si simplu nu le posed si as fi cretin sa le comentez mai mult decat din acele puncte de vedere la care ma pricep, si sa fiu al dracu daca o sa ma apuc sa scriu despre seo toata ziua bunaziua ca toti cei care au inca pr3 si nu mai contenesc cu genul asta de texte.

     Pai matale pitzi bya.nnka, nu oi fi si tu vreo vacuta care pe persoana fizica isi impute vecinii cu prajeli, cu fum de tigara sau cu sunet de manele dat la maxim?

     Da! Advertorialul pt men-style ro a fost platit cu una din bratarile de pe site, dar eu l-am scris din placere si convingere nu pentru bani. Cam despre ce ai dori tu, pitzi bya.nnka sa scriu?

     Pitzi in cauza mai face si imprudenta de a se da de gol si cam cum a ajuns pe site si cam ce a deranjat-o de fapt. Ea a lasat comentariul de nemultumire la un articol in care eu comentam cat de abjecte sunt creatiile unui designer roman care imbracase niste baieti in ROZ, si desigur pitzi s-a ofuscat puternic pentru ca 'mneaei are probabil si chiloteii roz. De ce a lasat duduia comentariu tocmai la acel articol? Pai nu pot decat sa banuiesc ca a ajuns pe blog cautand ceva legat de moda sau de roz, o activitate principala pentru o pitzi care se respecta.