Under the mountain - review

     Unele lucruri nu sunt intamplatoare. O data cu moartea accidentala a mamei lor, doi gemeni se gasesc pusi in situatia de a locui temporar la niste rude care se afla la poalele unuia dintre cei 7 vulcani stinsi din zona. In vecinatatea casei rudelor, locuieste o familie aparent retrasa care insa nu este ce pare a fi. Circumstantele misterioase care incep sa-i inconjoare, ii aduc tot mai aproape de cel care are misiunea de a gasi doi gemeni puternic legati psihic, intocmai ca si ei, care sa aiba forta de a lupta cu ceea ce se afla incatusat sub cei 7 vulcani. Orgoliul baiatului o pune pe sora sa in situatii aproape dramatice din care reuseste cu greu sa scape, mai ales ca fiintele cu care au de-a face sunt foarte puternice.

     Under the mountain este un fantasy-thriller care nu trebuie trecut cu vederea de pasionatii acestui gen. Elementul care primeaza in aceasta poveste, focul, a oferit regizorului posibilitatea utilizarii unor efecte speciale destul de impresionante menite sa accentueze mesajul psihologic  al povestii. 

     Mr. Jones, cel care ii ajuta pe gemeni sa-si duca misiunea la indeplinire, este interpretat de binecunoscutul actor Sam Neil, pe care il stim din Dinastia Tudorilor, unde a interpretat rolul cardinalului Wolsey dar mai ales in rolul lui Merlin, o productie Hallmark 1998.

 • 5 stars
  Tzukune
  Comment from: Tzukune
  03/02/10 @ 03:22:55 pm

  Dupa ce spui tu, pare un film ce nu trebuie rata. Asadar, ms de recomandare.

 • Ana
  Comment from: Ana
  03/04/10 @ 06:57:24 am

  M-ai facut curioasa :D

 • 5 stars
  Centrale termice pe lemne cu gazeificare

  Am urmarit filmul cu atentie si pot sa spun ca este foarte bine conceput din punct de vedere al firului epic, il recomand tuturor.

 • Boiler cu serpentina
  Comment from: Boiler cu serpentina
  12/08/10 @ 04:06:15 am

  Un film destul de usurel dupa parerea mea!

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)