Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Un fluture

     Ma abtin din greu sa nu-mi dea lacrimile la acest clip. Pur si simplu am inceput sa-l evit fiindca este cel putin pentru mine extrem de emotionant.  Asa sunt eu mai emotiv, ba mi s-a intamplat sa plang si la unele filme (nu la Titanic daca la el va ganditi).

     Parintii nostrii, buni sau rai, aveau parca mai multa rabdare cu noi cu unele lucruri marunte. Uitam de multe ori sa comunicam cu ei si rabdarea si consideratia sunt calitati pe care noua generatie le cam uita undeva in colturi intunecate ale constiintei. Mi se intampla si mie de multe ori sa tip la maica-mea cand nu reusesc sa o fac sa inteleaga ca greseste sau cand vreau sa-mi impun punctul de vedere, bun sau rau, si apoi imi pare rau. N-am avut niciodata o relatie stransa cu parintii, ambii au fost mai durim chiar daca imi dau bine seama de bunele intentii si in special de protectia si afectivitatea mamei. In ciuda pedepselor si severitatii aplicate cand am fost mai maricel, ma uit la o poza in care eram proaspat imbaiat, bebelus fiind, si in care mama ma tinea infasat in brate vazandu-se cu cata dragoste ma privea. Cand ne rastim sau ne certam cu parintii poate ca ar trebui sa ne aducem aminte de astfel de fotografii si sa incercam sa comunicam. In definitiv, asa cum spune si clipul, ni se da atat de mult timp sa comunicam, timp pe care noi il irosim.

     Constantin Pilavios este cel care a creat filmul de scurt metraj din care s-a inspirat clipul cosmote. Aveti mai jos ambele variante. 

 • 5 stars
  prestige
  Comment from: prestige
  09/22/11 @ 06:34:19 am

  Fiecare dintre noi are o latura mai slaba, la unii se activeaza insa mai usor, la altii mai greu. Oricum, clipul asta iti inspira multe, multumesc pentru postare.

 • Laurentiu
  Comment from: Laurentiu
  09/24/11 @ 11:48:44 am

  E si normal sa ai si o parte sensibila, doar esti om, ai sentimente. Totusi, reclama este peste limita 'sensibilului'.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)