Turcelu vrea sa se judece cu Badea

     Unde putea Turcelu sa anunte o astfel de decizie dacat pa Feisbuci? Citez din ilustrul roacker

Azi am decis sa deschid o actiune in justitie impotriva lor. Deja mi se pare prea mult. Mult prea mult! Aici nu mai vorbim despre presa si nici despre concurenta. E vorba despre ura, instigare la violenta si, probabil, dementa. Caut un avocat curajos dispus sa-si asume o astfel de speta. Vi se pare inutil sau exagerat un astfel de demers? Cititi si spuneti!

     Si mai apoi citeaza o pasa de-a lui Badea pe finalul Sintezei Zilei in care acesta declara, conform lu' Turcelu, ce le-ar face el propagandistilor basisti daca ar avea ocazia. Si da-i citat:

"Cu privire la propaganda basista. Deci eu ii urasc pe acesti oameni, am ajuns in Romania anului 2013 sa urasc niste oameni pana la dezumanizare. Cred ca am mai spus asta." "Ma surprind gandindu-ma, fantasmand si fiind sigur de comportamentul meu cu privire la, uite, urmatoarea situatie: presupunem, presupunem - se intampla atatea in viata asta - deci daca as trece pe un drum de munte si in stanga e o prapastie si asa cu doua degetele se mai tine de o frunzulita vreun propagandist d-asta abject, basist hidos, oribil, putred, viermanos, d-asta... Tapalaga... nu stiu daca ati auzit, e un fel de homuncul - Sabin Orcan, ati auzit de asa ceva? Asta, Turturica ala de clipeste nervos si dezaxat din ochisorii mici inecati in grasime, vreun Turcescu, vreun d-astia. Sa-l vad asa, [agatat] cu doua degete, ajutor, ajutor. Prietene, nu numai ca nu il ajut, ma intorc cu spatele si plec. La unii." "La altii, imi scot tacticos o punga de seminte, ma pun asa pe margine si bananai din picioare si ma uit sa vad cum cade. Intelegi?" "Ma surprind, ii urasc atat de rau pe acesti abjecti, ma surprind - si de la mine asa se pare, ca e perfect in regula sa simt asta - de cate ori mi se solicita (...) triliarde de strigate de ajutor, sa donez, sa particip, sa fac, sa dreg, campanii umanitare, stii care e primul meu gand? E basist? Prietene, daca e basist, nu dau. Intelegi?" "E, atat de rau ii urasc pe astia. Si nu stiu cum e viata asta, ca, vezi tu, e complicata rau, pana la varsta respectabila pe care am atins-o mi-am dat seama ca e impredictibila viata. Prietene, daca o sa am vreodata ocazia in aceasta viata sa le fac rau astora, o sa le fac. Deci n-am nici cea mai mica opreliste. Romanisme d-alea de genul "Sa-i lasam in plata Domnului", d-alea, stii? Nu cred in plata Domnului. Deci daca vreodata in aceasta viata voi avea ocazia sa le fac rau, o sa le fac rau. Meticulos, incet si determinat."

     Eu unul vad doar ce-a spus (a se vedea ce e subliniat in rosu). Turcelu insa pare sa nutreasca niscaiva frica puternica sau are vreo rotita sarita de crede realmente ca Badea declara astfel de lucruri public si chiar i-ar face vreun rau fizic. Da dvs dati-l in judecata, chiar vreau s-o vad si p-asta, poate se linisteste sa va mai pomeneasca numele si va uita lumea pe labe1 unde se mai uita pulea. 

     Domnu Turcelu, tratati-va domle ca aveti mirciofobie sau asa ceva. Da de modul slinos in care conduceti "dialogurile" prin emisiune labe1 nu va e jena? De strambaturile de dezgust pe care si dvs le aruncati celor pe care ii "scuipati" verbal prin emisiune nu va e rusine? 

     Am avut stomacul pregatit sa urmaresc una din emisiunile ilustrului roacker si n-am reusit sa rezist mai mult de 15 minute. Dialogul s-a purtat ca un fel de clantaneala la o bere si a devenit cu atat mai abject cand s-a asezat la masa si Diaconescu. Va rog sa ma credeti ca un asemenea nivel slinos si debil al discutiei intr-un talk show tv nu mi-a fost dat sa vad niciodata, oricat ar fi antibasistii antenisti de obsedati sau asa zisii impartiali de la raitaru de sporovaitori. 

     Mi-a fost greu, extrem de greu sa cred ca omul care statea in capul mesei labe1 si facea ca toate scarbele pamantului strambandu-se la fiecare vorba si ducand discutia la cel mai infect nivel posibil e cel pe care l-am apreciat o data, demult, la garantat 100%

     Reveniti-va domnu Turcescu, ca in curand nu-l veti mai avea pe Baselu la cotrocelu si tare mi-e ca va pierdeti obiectu adoratiei. In rest nu pot sa comentez poza de final decat cu "cine se-aseamana se-aduna". Sa dea dracu sa compare cineva coloratura celor doi si sa mai spuna ca Turcescu e tigan...