Traficul la mica intelegere

     Desi prin Braila au inceput sa se miste lucrurile si in privinta deszapezirii si asta in ciuda zilelor extrem de geroase, majoritatea semafoarelor nu functioneaza sau semnalizeaza galben intermitent. Pe carosabil nu mai e gheata sau alunecus de cateva zile bune, si cu toate acestea doar cateva semafoare, din marile intersectii, au inceput sa functioneze.

     In conditiile astea, pietonii trec strada la "mica intelegere" cu soferii, asta insemnand ca, de fapt, soferii isi acorda lor insisi prioritate in intersectii, iar pietonii trec in virtutea faptului ca unul din sirurile de masini a catadicsit sa opreasca. Pe ei ii doare in fundurile indesate in scaune, iar noi ne descurcam cum apucam. Cand ai de-a face cu jigodii, nici nu prea mai are rost sa te enervezi.

     La noi gerul s-a dus si a venit ninsoarea. Nesimtitii de la Volksbank nu si-au dat nametii din fata bancii, iar pe poteca stramta care s-a format, e chiar gheata. Acum daca ninge si nu se mai vede, sunt toate sansele sa faca cineva piruete "artistice". In urmatoarele zile temperaturile maxime vor ajunge, din cate am inteles, si la 2 grade, doar ca va continua sa ninga. Pana la urma, orice e mai bine decat gerul care a fost.

 • 5 stars
  Edith
  Comment from: Edith
  01/27/10 @ 12:58:02 pm

  peste mine a dat pe trecerea de pietoni un taximetrist "din cauza zapezii"

 • alexander
  Comment from: alexander
  01/27/10 @ 01:22:21 pm

  sper ca nu ai patit nimic serios eu ma feresc sa sfidez taxiurile sau maxi-taxiurile, sunt cu capu oamenii aia

 • 5 stars
  BabBarDeL
  Comment from: BabBarDeL
  01/28/10 @ 01:36:49 am

  Asa-i iarna in Romania.

 • 5 stars
  Victor
  Comment from: Victor
  01/28/10 @ 05:03:18 am

  Vai , taximetristii sunt cei mai nesimtiti soferi.Sa ne ferim de ei si de maxi-taxi'uri. O zi buna iti doresc!

 • Kalin
  Comment from: Kalin
  01/28/10 @ 08:48:16 am

  Si in Baia Mare ninge,iar pe jos e plin de zapada inclusiv pe bulevarde.Nimeni nimic.Azi am facut de 3 ori drift(din cauza ca am cauciucuri de vara pe spate si tractiune pe fata) si era sa pierd controlul si sa intru pe contrasens. Urata vreme...

 • 5 stars
  ceostoy
  Comment from: ceostoy
  01/28/10 @ 09:12:44 am

  Romania si iernile din romania ... @ Victor parerea ta ;) nu sunt toti asa

 • 4 stars
  Pricop Cătălin
  Comment from: Pricop Cătălin
  01/28/10 @ 11:34:40 am

  au scz si dupa 2 luni de zapda :)) i-a luat zapada pe nepregatite :))

 • Inocentul
  Comment from: Inocentul
  02/02/10 @ 12:15:02 pm

  Salut. Ma simt nevoit sa scot toate linkurile din sectiunea parteneri deoarece am probleme cu indexarea. Astfel linkul blogului tau si a celorlalte vor disparea. Imi pare rau, dar asta e. Oricum, noi ne citim! :D

 • mace
  Comment from: mace
  02/03/10 @ 01:46:09 pm

  cand am ajuns acasa inainte de Craciun, am poposit ca tot omul care vine cu trenul in gara, de la gara a inceput marea distractie, nameti de zapada, semafoare care nu mergeu... m-am intrebat daca am ajuns in Braila sau in vreo comuna, sat uitat de lume. Nicicand parca braila n-a aratat asa jalnic. Mesaj pentru Simionescu: da-ti demisia!

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)