Tema sa e doar a sa, de la zoso nu o lua!

     Ce-am facut eu in ultima vreme ca sa nu-mi mai fac o mie de draci si greata pe net? Simplu, n-am mai intrat pe blogul lui zoso. Dar "all good things must come to an end" asa ca dadui sa vad ce basisme se mai debiteaza pe acolo. 

     Cam slabut in ultima vreme, ici colo cate-o critica la adresa guvernului...Se vede treaba ca nu mai sunt finante pentru d-astea asa ca omu se reprofileaza incet incet. Nu mai e rost nici de de-alde "situ vodafone suge" ca, de, nu stii niciodata cine-ti poate calca pragul sa-ti plateasca vreun advertorial. 

    Si-atunci ce-a ramas? Pai articolele de virgin in care mai postam cate-o duduie...in chiloti, :p cum altfel, si desigur cate-o injuratura doua la adresa haterilor. Care-s muuulti multi si inculti si mai nou hoti. Pe principiul "tema mea e doar a mea, vezi de nu ma imita", zoso il face de cacao pe unu Buculesei, care i-ar imita tema. Citez:

     "L-am găsit pe un băiat, Ștefan Buculesei, care are o temă 99% la fel cu aceasta pe care o vedeți: aceleași culori, aceeași aranjare, aceleași fonturi. Partea amuzantă ar putea fi asta, că nu înțelege că copiind o temă nu va fi niciodată decât un copiator și că oamenii care fac treabă își găsesc drumul lor."

     Trecand peste "că copiind", trebuie doamnelor si domnilor sa fiu total de acord cu zoso ca Buculesei n-ar fi trebuit sa copie tema omului. Cum de ce? Pentru ca tema e urata cu draci. De fapt i-am spus urata ca sa nu-i spun penibila, groaznic de banala si impersonala. Omu asta n-are decat doua coloane, trei culori si un font ca o scandura. Da face gargara de ani buni pe chestia asta cand el insusi pusese mai deunazi tema la download. Tema? Care tema nenicule? Ala-i un monobloc aproape incolor, insipid si plictisitor.

     Intre timp, Buculesei si-a schimbat culorile, a despartit fiecare element (articole si sidebar) in blocuri separate ceea ce da un aspect net superior si a adaugat in footer inca un bloc cu linkuri si media. A tinut insa mortis sa precizeze tot in footer ca tema e inspirata de zoso. 

     Adevaru e ca si zoso si-a "facut" o tema originala soto.:roll: Originala facuta de altu. Pai daca tot te umfli atat in pene fa-ti nenicule o tema de la zero, codeaza php, css, pulame si atunci jos palaria. Da intre timp ai o tema ca o scandura, pe care ai si pus-o la download acu ceva vreme si te sucari pe om ca ti-a copiat "tema".