Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
T-shirt factory ma cred prost

     Am incercat o colaborare pentru cateva tricouri originale cu firma T-shirt Factory. Intr-o prima conversatie mi s-a spus sa trimit cat mai multe modele diverse si mai ales originale ceea ce am facut a doua zi. La ceva timp mi s-a raspuns ca de fapt nu sunt destul de complexe ba chiar mi s-au dat si cateva linkuri cu niste designeri de pe site drept exemplu:

ww.tshirt-factory.ro/vendor/serbanescu-gabriel-13/
ww.tshirt-factory.ro/grafice/heisen-krispies_3086
ww.tshirt-factory.ro/vendor/isac-vlad-10/

     Pe langa faptul ca unul din asa zisii designeri compileaza diverse imagini de pe net, punand cate un cap de tigru pe un om sau combinand statuia libertatii cu o imagine dintr-o metropola samd, la o prima cautare pe net, am descoperit ca asa zisii lor designeri plagiaza la greu cel putin cinci tricouri ce se regasesc pe site-ul unei firme straine. Iata si dovada. 

http://www.tshirt-factory.ro/grafice/seeing-is-believing_2604/

versus

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/t1.0-9/10346611_885914951423067_6386218886570787759_n.jpg

     Unul din reprezentantii companiei pretinde ca de fapt "Designerul Isac Vlad vinde grafica in format digital, pe siteul nostru strain, dedicat persoanelor aflate in afara tarii. " Din pacate situl Mayki.az e un site din azerbaijan care inscriptioneaza si alte obiecte decat tricouri si care evident NU e situl strain al t-shirt factory destinat bla bla bla. Altfel s-ar fi chemat t-shirt factory.com. Un mail a fost trimis celor de la Mayki.az si sper sa-mi raspunda curand. Pana atunci ii asigur pe cei de la T-shirt factory ca nu toti sunt prosti si fraieri. In plus, indiferent cine a facut "designul" acestui tricou cu siguranta n-a fotografiat duduia din el ci pur si simplu a manipulat o poza de pe net. Dar originalitatea e la greu, ce sa...zic.

     Dom'le nu sunt mare grafician, doamne fereste nu despre asta-i vorba nu de asta m-am infierbantat. Dar cand vezi ca "designerii" lor copiaza de rup, iar pe site sunt de asemenea tricouri simplute pe care scrie "keep calm and fuck your #selfie" sau cu meme-uri luate pur si simplu ca atare de pe net si cand le trimiti un tricou cu tribale 100% original iti raspund ca nu-i destul de complex apai ...
No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)