Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Suntem clasati intre melodii exceptionale

     Am facut o mare branza si anul asta, locul 13, si desigur Moldova ne-a luat-o iar inainte din motive care mie imi scapa. 

     Putem insa sa fim multumiti ca suntem clasati printre melodii foarte bune. Pe locul 12 s-a clasat Belgia, cu o melodia Love Kills, iar imediat pe 14 e tara organizatoare, Suedia cu melodia You. Ambele melodii sunt suficient de bune pentru playlist-ul oricarui radio si meloman amator de muzica pop moderna. 

     Doua din preferatele mele, Norvegia si Rusia au luat locuri foarte bune, 4 si 5, iar Anouk s-a clasat pe locul 9 dupa dezastrul infiorator din 2012. 

     Irlanda, cu o melodie foarte moderna si numai buna pentru un heavy rotation pe radio, a ajuns pe ultimul loc. Nenorocitii de spanioli cu jaful lor de melodie s-au clasat abia pe 25. Spania nu a dat absolut nici un punct Romaniei. Structura nationalilor romani aflati prin Spania nu mai este din pacate cea de acum 5 ani. Capsunarii nu au nici un chef de Eurovision.

     UK s-a clasat pe 19, Germania cu melodia aia penibila pe 21, iar Franta a ramas si ea de caruta pe 23, din pacate pentru o melodie tipic frantuzeasca foarte buna. 

     In concluzie moldovenii sunt niste nenorociti care de doi ani de zile ne dau doar 10 puncte iar noi continuam sa-i lingem in cur, iar aproape toate melodiile din topul meu au ajuns prin primele 14 locuri, mai precis 7 melodii din 10. Melodia Danemarcei nu va face parte din pacate din prea multe playlist-uri insa probabil nici nu conteaza pentru ei din moment ce au iesit invingatori. 

     Incep sa cred ca trebuia sa trimitem melodia lui Electric Fence - Emilia. Poate luam si noi un loc mai bun pe modelul betivilor de greci. Altfel spus juriul selectiei nationale suge ciorapu. Luminita Sparanghel cred ca se bucura ranjind cu toti dintii. 

 • Yamasha
  Comment from: Yamasha
  05/19/13 @ 10:26:43 am

  pai a fost o melodie buna...de aceea au fost votati moldovenii. ascultam melodia celor de la danemarca, am auzit-o ...am invatat-o, pe cand pe-a lui ouatu...mi-a luat destul de mutl timp ca s-o prind... a fost ea melodie buna, dar...nu toti au cultura muzicala!

 • Laurentiu
  Comment from: Laurentiu
  05/28/13 @ 10:30:12 am

  Sa fim seriosi, melodia vecinilor de peste Prut a fost mai mult decat reusita. Daca avea versurile in engleza, nu-i dadeati sanse bune la podium?

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)