Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Subiecte arzatoare la ordinea zilei

     Mi-am propus sa scriu trei articole foarte evocatoare la adresa nesimtirii umane, legate de diverse aspecte. In primul rand despre colegii de serviciu care iti pretind respect dar nu ti-l acorda la randul lor, nici macar pentru o banala conversatie telefonica pe care evident ca nu o poti purta in tipete si rasete. Apoi,  despre cum li se scoala brusc unora simtul civic si dintr-o data au pretentia ca le pasa de comunitatea in care traiesc, si nu in ultimul rand, despre faptul ca majoritatea instalatorilor, electricienilor si celor care se pricep la constructii au devenit un fel de vip-uri.

     Dupa ce voi epuiza aceste subiecte, voi face o analiza comparativa intre doua marci de carcase high-end, respectiv intre Antec si Raidmax.

  • Cele mai ieftine bilete de avion. Lowcost, last minute si promotii. www.iAvion iti pune la dispozitie cele mai eficiente motoare de cautare pentru curse de linie, chartere si low cost. Cauta, compara si rezerva acum fara comisioane suplimentare

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)