Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Stolojan premier

Astazi se anunta la ora 3 discursul presedintelui. Si cum domnia sa e mereu imprevizibil se intelegea din dorinta ca acesta sa apara si sa comunice numele noului premier, ca s-ar putea ca acest lucru sa nu se intample. Nu sunt un mare fan al politicii dar nu ma lasa nici indiferent si trebuie sa recunosc ca in ultima vreme scena politica a devenit destul de interesanta.

Anuntul in sine nu l-am putut urmari dar am reusit sa vad mai tarziu stirea. Stolojan premier. Nu pot spune ca e o mare mare surpriza dar nici nu ma asteptam chiar la el. Dupa mine, nu stiu cum anume au decurs negocierile intre partide dar aceasta alegere are amprenta presedintelui asezata chiar on top. Conform declaratiilor noului premier, acesta urmeaza sa se inteleaga foarte bine cu toate cele trei partide politice aflate in primele pozitii. Declaratia e una oarecum artificiala, ma indoiesc ca totul va fi roz chiar si cu un premier ca Stolojan. 

Multi il injura pentru actiunile trecute, altii arata cu degetul in urma la asa zisul circ ocazionat de iesirea lui Stolojan din cursa electorala la alegerile din 2004. Pe mine decizia ma pune in mare dificultate de a o judeca. Aranjamentul este unul evident. De altfel Basescu a declarat ca isi va pune semnatura doar pe un decret ce va desemna un premier in care are incredere.

Sa fie Stolojan veriga optima de coeziune intre partide care sunt fundamental diferite ca orientare? Si vor reusi si aceste partide sa inteleaga ca deja gluma s-a ingrosat si ar fi cazul sa mai lucreze si impreuna? Eu cred ca Stolojan e omul potrivit, dar numai timpul va spune sigur.

  • Agkelos
    Comment from: Agkelos
    12/15/08 @ 07:51:24 am

    Pare-se ca incet-incet se indreapta lucrurile. Stolo iar s-a imbolnavit iar Boc ii ia locul. Nu pot spune ca e o situatie foarte fericita avand in vedere ca Boc numai primar nu a putut fi numit in Cluj, dar e mai bine asa decat un FSN-ist :)

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)