Se salveaza cine poate - Steve Jobs pleaca de la Apple

     In primul rand habar nu am cine e Steve Jobs. In al doilea rand nu dau doi bani pe cine e Steve Jobs. Apoi ma gandesc ca e amuzant ca unu Jobs is quitting his job. Hai ca e amuzant, trebuie sa recunoasteti. In al enshpelea rand, cand o sa imi permit si o sa ma intereseze apple o sa dau doi bani. Presupunand ca gingirica asta chiar pleaca, a plecat sau face pe dracu sa-l pieptene, ca pe twitter verbele sunt cam greu de stapanit, cu ce ma afecteaza mamicule pe mine? 

    Imi da mie cineva un Job ca s-a matrasit Jobs de la Apple? Dispare Apple? Trebuie sa ne ascundem in buncare? Se sfarseste lumea? Imi place Madonna de mor. Daca moare o sa plang probabil, sunt un tip mai sentimental dar n-o sa-mi tai venele si nici n-o sa ma dau cu capu de pereti. Treaba asta cu social media, iT si stirile conexe incepe sa devina plictisitoare, mai rau ca nunta lui William cu duduia aia careia cu greu ii stiu numele.

     Acu, daca ma intrebati pe mine, ceea ce stiu ca nu faceti, de-aia nu mai puteti voi, daca Iphone si Ipad aratau si costau asa cum arata primul si costa al doilea, eu imi dadeam demisia de mult. Uite asa nu-mi plac mie caramizile anoste, ce sa-i faci.  

 • Adi
  Comment from: Adi
  08/25/11 @ 05:20:44 am

  Hmmm, initial nici pe mine nu ma intereseaza mult Steve Jobs. Insa un om precum este el a realizat ceva ce lumea acum foloseste, practic a revolutionat intr-un fel IT-ul din ziua de astazi si si-a lasat o amprenta, infiderent de miscarile sale destul de discutate din spatele cortinei. Este un om care a realizat ceva, iar pt asta eu il apreciez. Faptul ca si-a dat demisia este un alt subiect de discutat, multe vorbe umbla cum ca ar vrea sa manipuleze pe cei de la Samsung, deoarece vor sa fure ideile celor de la Apple si asa mai departe.

 • 1 stars
  Ana
  Comment from: Ana
  08/25/11 @ 09:50:04 am

  Omul e bolnav si voua va arde de mishtouri? :(

 • alexander
  Comment from: alexander
  08/25/11 @ 12:37:34 pm

  Mie imi arde de mistouri? Intreaba-i pe twitteristi pe care ii doare in cur dupa ureche ce s-a intamplat exact, ei atat au stiut sa spuna "veste soc , steve jobs si-a dat demisia" Si chiar nu imi arde de misto - iphonul si ipadul arata oribil si costa de te usuca. Ce neadevar am zis?

 • 5 stars
  Username
  Comment from: Username
  08/25/11 @ 05:38:40 pm

  Jobs era mai mult decat sufletul companiei! Totusi, din ce am citit prin presa si vazut pe la tv, motivele sunt medicale, mai ales daca ne gandim ca a cerut sa ramana presedintele consiliului director.

 • 5 stars
  Dan
  Comment from: Dan
  08/28/11 @ 12:15:53 pm

  Are probleme fratilor ....de sanatate

 • Laurentiu
  Comment from: Laurentiu
  09/05/11 @ 06:59:46 am

  Stim Dan care sunt probleme sale si stim si cate de mare este problema celor de la Apple odata cu plecarea sa. Probabil o sa fie inlocuit cu succes de un alt inginer, poate la fel de capabil, insa partea de imagine nu poate fi niciodata inlocuita!

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)