Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Statusul zilei - "Sunt f ocupata!"

     Chestia asta ma macina al dracu'. Esti ocupata? Pai si ce mai cauti pe mess? Nu faci altceva decat sa consumi curentul degeaba si te mai alegi si cu cate unul care in ciuda statusului i se nazare sa se bage in seama. In definitiv ce haz are sa stai online cu astfel de statusuri? Altii sunt si mai agresivi: "Nu te baga in seama ca am draci! hai care vrea ignore?" Astea sunt cazuri rare si in general sunt cauzate de faptul ca au uitat sa isi ia medicatia.

     Apoi mai dai peste cei cu "Sunt nervos/suparat/trist/ etc DNFD ( eventual "ca va sparg" ). Psihologic vorbind astia sunt exact ca sinucigasii care se catara pe o cladire inalta si mai anunta si presa ca vor sa se arunce. Ceea ce au de fapt nevoie e cineva care sa vorbeasca cu ei si care destul de usor ii poate convinge sa nu se arunce. Asa s-ar crede si in cazul celor de pe mess, numai ca multi din cei cu statusuri din astea chiar NU vor sa le vorbesti de nici un fel. Si revin la intrebarea anterioara: si care-i chestia de mai stai online??? E posibil insa sa fie cam ca in cazul pozelor de pe HI5 - se pozeaza pe wc dar nu prea au de gand sa faca si treaba mare :))

 • Grim_Cris
  Comment from: Grim_Cris
  02/10/09 @ 04:00:30 am

  Imi place cum ai facut comparatia cu hi5-ul :)) btw ... deobicei daca n-am chef de mai nimeni sau chestii de acest gen, stau online pentru a discuta cu cei care chiar au ceva de spus sau nu ma deranjeza si inteleg cand le spun ca n-am chef de ei :D

 • Nasul
  Comment from: Nasul
  02/17/09 @ 10:40:07 am

  Deabia am nimerit casutele, cat de negru e :( Messul nu e prea interesant,dar nu acelasi lucru il pot spune despre skype. E cel mai tare.

 • 4 stars
  Califlor
  Comment from: Califlor
  10/02/10 @ 02:10:56 pm

  Poate spera ca va gasi pe cineva care sa-i preia sarcinile si sa nu mai fie asa aglomerat?

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)