Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Sorina Matei a parasit cotetul

     Dupa ce-a transformat unul din intervalele orare de prime time de la RTV intr-un circ basist in care pedeleii erau lasati sa latre iar uselistilor li se baga pumnu-n gura, Sorina Matei paraseste in sfarsit cotetul. Am renuntat de greata si scarba sa ma mai uit la aceasta individa de acum doua saptamani si abia acum tarziu in noapte cand am fost curios sa aud ce s-a mai latrat pe la Turcelu si am vazut-o in studio, mi-a trecut prin cap ca ar fi plecat, lucru confirmat chiar de ea pe blogul personal. 

     Ce vad e o gasca de basisti care latra la aceeasi masa, fara invitati, doar ei, jurnalistii de mare angajament care se dau depozitarii adevarului absolut si aparatorii statului roman impotriva uselistilor si restului presei. Desigur din toata gasca acum mai rasuna si sirena Sorinei Matei. Nu inteleg daca s-a decis sa se alature definitiv postului labe1, ultima data inainte de RTV statuse doar 6 luni pe-acolo. 

     Ei bine acum daca va decide sa ramana labe1, va avea loc suficient sa-si latre basismele in voie fara s-o mai deranjeze Ciutacu sau invitatii USL ca tot nu-i suporta. Mi-e doar c-o sa se plictiseasca inconjurata doar de Bas-lingai. N-o sa mai aiba pe cine sa intrerupa, sa repeada si sa admonesteze mai ceva ca diriga de la scoala. In plus as anunta-o cu parere de rau ca si audienta labe1 teveu e cam pe la acelasi nivel cu pdl-ul. Adica in sant.

     As vrea sa spun ca in sfarsit s-a curatat cotetul, doar ca in loc de o urlatoare a venit alta, unde mai pui ca cica vine repede si degraba si Silviu Manastire. Da, ala de urla de zici ca e in sevraj ca pana si Bendeac l-a ironizat in sketch-urile lui. Doamne pazeste si mareste-le medicatia.

     Inca o chestiune. Sorina Matei si-a dat demisia de la Antene dupa ce nu i-a convenit ceva legat de o schimbare brusca a politicii postului legat de un interviu cu Basescu. Initial a stat 6 luni labe1, a plecat la cotet tv unde s-a certat cu ciutacu si acum pare-se ca a revenit labe1 teveu. Pai sa vedem - la antene nu mai pupa ca o stiu aia de basista si la antene nu mai e cu basisti, sac, la RTV nu cred ca mai pupa nici acolo, e prea mare coincidenta ca dupa ce si-a batut joc de invitati si in ultimele doua saptamani incepuse sa fie luata la retevei de aproape toti invitatii de incepuse sa-si bage coada-ntre picioare, a renuntat. Prea mare coincidenta, ori si-a zis ca-i mai bine printre colegii ei basisti, ori a fost de fapt data afara. 

     Asa ca tine matale bine cu dintii de labe1tv ca tot nu ne uitam asa ca poti sa stai linistita si cu rating mai mic decat piciorul broastei. Oac Oac. 

No feedback yet
Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)