Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Sinteza saptamanii

     Saptamana asta a fost foarte agitata, similara cu sfarsitul celei anterioare. La serviciu a venit un potop de calculatoare cu probleme carora le-am asigurat service. Un potop relativ la calmul dinainte. Surprinzator, trei dintre ele aveau placa video arsa. Cu ocazia asta am vandut si ultimele doua placi video din magazin.

     Indignat de scandalul de la OTV si de comportamentul misogin al presedintelui asociatiei TATA, Bogdan Draghici, am scris un articol legat de eveniment chiar in seara in care s-a produs. Nu m-am asteptat sa am un comentariu chiar din partea jurnalistei Mara Banica, fapt pentru care ii multumesc. Probabil ca s-a cautat pe Google reactia online a acestui scandal, iar blogul meu e printre primele rezultate cautand "bogdan draghici la otv" (al doilea din cate observ). Doamna Mara il acuza pe primul comentator ca ar fi chiar Draghici, ceea ce am suspectat si eu dupa modul in care vorbeste. Nu pot fi insa sigur in totalitate deoarece IP-ul de pe care s-a comentat e unul oradean. In orice caz nu m-am asteptat sa incit la o asa verva, pacat ca cei care au comentat in favoarea lui Draghici au dat dovada (in cazul in care n-au fost chiar el) de o continua nesimtire si misoginism, fiind vizibil faptul ca frustrarile sunt la cote maxime.

     Eu pe de alta parte nu ma simt foarte grozav. Am racit. Am pus asta pe seama aerului conditionat. Cred si eu, din moment ce am fost nevoit sa-l deschid la 5 dimineata. Vecina de dedesubt si-a mutat aragazul in balcon si a copt vinete timp de o saptamana jumatate!!! umplandu-mi camera de miros de ars. Astazi mi-a umplut-o de miros de bulion, fapt pentru care, ametit de somn, i-am pulverizat niste spray de gandaci in dreptul geamului. :)) Trecem peste....

     Un pic mai tarziu voi publica o lista cu carti pe care eu le-am citit si pe care vi le recomand, din categoria policier si science ficion in mod special, dar si o serie foarte interesanta legata de ocultism si societatile secrete. 

     Pana atunci doresc tuturor weekend placut, eu astept sa se termine programul la servici timp in care imi "droghez" nasu cu bixtonim ca sa pot respira. 

  • Mara
    Comment from: Mara
    08/29/09 @ 07:56:07 pm

    Te sfatuiesc sa nu mai incerci sa intelegi, ca ne incarcam memoria cu toate tampeniile, imbatranim mai repede decat ar trebui, ne uratim si, mai presus de toate, pierdem vremea aiurea. Te mai sfatuiesc asa: nu-ti mai deschide aerul conditionat ca dai in sinuzita, roaga-ti vecina sa faca placinte cu branza (miros demential) si pune lista aia odata, ca sa nu-mi mai iau tepe dand sute de mii pe diverse carti, ca sa constat ca sunt porcarii. :D Te-am pus la favorites, imi place cum scrii. Un prieten de-al meu a primit ordin de executare silita pentru 5 bani pe care ii datora Administratiei Financiare sector 6. Ma gandesc ca cele doua coli A4 pe care le-a primit, plus plicul aferent, plus taxele postale costa de 3 ori mai mult. Frumoasa tara, pacat ca-i populata!! PS; Bixtonimul pulverizat in exces sensibilizeaza caile respiratorii, creeaza dependenta si nu s eda cu reteta. ;)

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)