Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Si Patraru se vrea Badea

     Dragos Patraru de pe la Raitaru e cel mai nou aspirant la titlul de "Badea wannabe". Bine, "Starea natiei" nu e tocmai o emisiune asemanatoare cu ceea ce face Badea, dar tot un fel de "sit-down-comedy" se vrea. Acu' din fericire emisiunea a fost chiar reusita in ciuda unor stangacii ale lui Patraru si chiar m-am amuzat teribil.

     Ceea ce nu ma amuza defel e deja razboiul pe fata dintre cele doua televiziuni, care devine din ce in ce mai aprins si deja da in penibil. Daca au ajuns doua televiziuni sa se acuze intre ele ca mint si dezinformeaza, ceea ce nu s-a intamplat pana acum, eu cred ca suntem cu jurnalismul in plop si plopul deja ajuns pe orbita.

     Dar mai bine zic eu asa. Daca Raitaru o sa binevoiasca:

- sa isi tempereze moderatorii care au inceput sa se rasteasca la invitati

- sa inceteze sa mai aduca unele scursuri pedeliste care nu lasa ceilalti invitati sa scoata o vorba

- sa termine s-o bage in seama pe Tatoiu doar fiindca a fost rahat in ploaie pe la Oriflame

- sa nu mai repete jegul de transmisii si comentarii care s-a petrecut la moartea regizorului Nicolaescu

- sa-si lase oamenii sa se recupereze dupa atacurile cerebrale in loc sa faca pe moderatorii din patul de spital

- sa le trimita pe Dragoteasca si pe Sincai sa mai invete televiziune

- sa nu mai faca prostitutie pentru audienta folosindu-se spre exemplu de Becali la orice ora din zi si noapte

     ei poate atunci o sa poata sa deschida gurita asa mult cum o fac acum. Pana una alta, asa cu un patron "penal" cum deja Raitaru nu se mai fereste sa spuna la toate orele, pupandu-l in fund pe Antonescu si facand pe tonomatul USL-ului, Antena3 s-a afiliat CNN, a transmis emisiuni aproape saptamanale cu personalitati ale vietii culturale romanesti cu care toti ne mandrim dar si cu unii invitati renumiti pe plan mondial cum a fost Carerras, transmite de 8 ani de zile cea mai longeviva emisiune de revista a presei care capata bani buni din publicitate pe audiente nu pe ochi frumosi, a avut multiple emisiuni nominalizate si premiate la importante gale de televiziune internationale iar in platourile talk show-urilor, invitatii nu se cearta ca la usa cortului, nu vorbesc unii peste altii ca maimutele si nu sunt bagate in seama toate scursurile doar din drag de audienta. 

     Domnu' Patraru, ca tot despre el ar fi trebuit sa fie mare parte din articol, debita asa un fel de lege a integritatii jurnalistice, intrebandu-se retoric dar raspunzandu-si singur, ce diferenta e intre un jurnalist care sustine usl-ul si unul pedelist, sau mai exact ce diferenta e intre unul care-l pupa-n fund pe Basescu si unul care-i freaca si pantofii lui Antonescu. Da, bine de principiu domnu' Patraru si-ar mai dori impartialitatea aia cu care zice-se ca ar trebui sa fie dotat un jurnalist, deontologie gen si alte idealuri marete, doar ca, in cazul de fata mie imi pare ca vrem sa comparam un mar mai viermanos cu unul otravit. O fi ala viermanos rau la gust si ti-o mai face rau la stomac, da cel putin nu te omoara de tot. Apoi din cate stiu, pana si alde CNN si BBC sunt pe felii politice, asa ca n-as zice sa fim noi mai catolici decat papa, doar asa mai putina tabloidizare ar fi binevenita.

 • Yamasha
  Comment from: Yamasha
  02/24/13 @ 11:45:25 am

  Am ratat a doua emisiune, dar pe prima am vazut-o, chiar as zice ca am mai vazut asta. Dragos e din Ploiesti si facea Atitudine, o emisiune pamflet aproximativ la fel, putin imbunatatita cu vax populi(e pe net la tot pasul) si BB TV, doi colegi de la Radio Prahova.

 • Laurentiu
  Comment from: Laurentiu
  03/17/13 @ 11:28:39 am

  Nu mi-am imaginat niciodata ca cineva si-ar dori sa fie Badea :))

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)