Si Adidas profita de imaginea Simonei Halep

     Cativa mai multi internauti sunt sucariti rau de tot ca Victor Ponta profita de imaginea Simonei Halep. Pentru ca posteaza tot felul de mesaje si reclame pe feisbuci legate de Simona. Si uite cum castiga el popularitate folosindu-se de o sportiva de succes la care in mod absolut normal lumea rezoneaza in numar foarte mare.

     Dar vad ca nimanui nu-i sare tandara cand un brand profita, ce sa vezi, tot de imaginea unui sportiv. Cum face Adidas de exemplu cu Simona sau Nike cu Maria Sarapova. Da, tehnic vorbind exista diferente, brandul in cauza sponsorizand cu echipamente. Practic vorbind insa e acelasi lucru. Brandul Adidas se vede intotdeauna pe sapca Simonei Halep. Si daca nici asta nu e marketing de imagine nu stiu ce mai e. 

     Inseamna ca si ziaristii profita de Simona Halep pentru a-si vinde publicatiile sau dupa caz a-si face trafic. Dar nu e tocmai asa fiindca de fapt aia e menirea lor. Unde mai pui ca jurnalistii sunt cei care fac pozele si trimit corespondentii care relateaza stirea. Cine oare ia totul de-a gata, de prin ziare, de pe la televizor si tranteste cate un articol cu stiri si poze preluate? Io-te bloggerii. Da, chiar ei. Un fel de hotu striga hotii. Ia clontu mai mic cu profitatul asta.