Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
Serban Paun il copie pe Chinezu

     Ce-i drept e drept, Paun e doar partial ipocrit. Dupa ce Chinezu s-a aratat asa marinimos, cu parul lui valvoi, si ne spunea cum o sa investeasca ei toti cei 100 000 de euro castigati la eMag in bloggerii la inceput de drum, vine si Paun pe care il apuca doar 10 la suta marinimia si ne povesteste cum ar face niste intalniri unde un speaker i-ar invata pe bloggeri limba romana. Asta o consider o insulta, dar daca lui Serban i se pare ca nu e, il compatimesc. Eu cred ca primordial ar fi un profesor de logica, in cazul in care insulta evidenta ii scapa domnului Paun. Dar imi place coalizarea asta la copiat ideile lui Chinezu. Cred ca e ala in al noualea cer vazand cum se inghesuie care mai de care sa-l linga-n cur.

 • 1 stars
  cutiuta-milei
  Comment from: cutiuta-milei
  10/20/11 @ 10:13:54 am

  ai scris doar ca sa te afli in treaba ;)

 • alexander
  Comment from: alexander
  10/20/11 @ 11:48:47 am

  Daca ma gandesc bine, cam asa ceva, ca oricum nu dau nici unul doi bani ca am scris eu. Dar mersi de comment. Asta nu face neadevarat ce am afirmat.

 • ex-silentio
  Comment from: ex-silentio
  10/20/11 @ 02:17:44 pm

  Îmi place angajează un "spicăr" să predea "limba română". Nu mi se pare corect să așezi "speaker" lângă "a preda limba română". Eu dacă aș câștiga 100000 de euro mi-aș da demisia, mi-aș lua casă, mașină, aș vizita tot ce aș putea din țară, dar nu aș da un leu la nimeni. :)

 • alexander
  Comment from: alexander
  10/20/11 @ 02:36:40 pm

  @Ex-Silentio Am ras cu pofta, iata o atitudine sanatoasa si corecta. ahaha f tare, chiar asa. Mai ziceam de acte caritabile daca erau 1 milion de euro.

 • skykery
  Comment from: skykery
  10/22/11 @ 07:35:12 am

  Lectii de gramatica ? Dar asta unde a crescut ? A uitat ca fiecare am trecut printr-o scoala primara ?

 • alexander
  Comment from: alexander
  10/22/11 @ 07:36:42 am

  Pai vrea sa spuna ca scriem prost si ne blagosloveste el, daca va castiga la concurs, cu un curs de gramatica, fiindca om fi mai prosti.

 • Laurentiu
  Comment from: Laurentiu
  10/23/11 @ 04:44:35 pm

  Pai eu inteleg un singur lucru...un blogger se poate numii ala care nu stie nici macar gramatica lb romane? Deci poate vrea sa zica faptul ca invata toata prostimea care a dat de net, nu un blogger care se respecta.

 • alexander
  Comment from: alexander
  10/23/11 @ 04:50:24 pm

  nu stiu pe cine vrea sa invete, ideea e ca bloggerul Chinezu s-a laudat intr-un clip postat tot pe youtube ca din banii castigati va finanta blogerii, iar nea Paun, care imi spune mie ca aduc unuia si altuia nush ce injurii gratuite, il copiaza ca idee , poate poate zic ceilalti bloggeri "uite mai ce om bun, face una alta si pt comunitatea bloggerilor" Doar ca a reusit in schimb sa jigneasca pe toata lumea. A zis clar ca si-ar dori sa participe la intalnirile alea 90 la suta din bloggeri cel putin. Nu cred ca greselile gramaticale se intind asa pe zeci de procente din blogosfera. Si nici mnealui nu e stralucit sau vreun lingvist asa ca eu as tacea in locul lui.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)