Semintele Nutline sunt mizerabile

     Nu intotdeauna produsele la care se face o reclama excesiva sunt printre cele mai bune. E cazul unor website-uri, a unor produse cosmetice si evident si cazul unor produse alimentare cum ar fi semintele astea Nutline la care se face reclama din sculare in culcare si intre mese. Din pacate spre deosebire de multe alte branduri, semintele Nutline sunt de ani buni absolut mizerabile si nu-si merita banii. 

     Pe langa faptul ca au foarte, foarte multa sare, de ani de zile semintele in sine arata infect, multe dintre ele aratand prafuite, arse, unele loturi chiar sunt aproape arse, sparte etc. 

     E bine si cu reclama, e bine si cu nuplecabilitatea, si cu aceiasi ghiorlani care mesfleca seminte ca la scara blocului, din pacate cand ti se basica buzele de la tonele de sare, sare care arata la fel de mizerabil, si cand descoperi ca au si un gust ars si prost, eu unul ma intreb de ce cumpara lumea un astfel de brand. 

     Bai frate eu va propun ceva. Mergeti in Billa, sau Kaufland sau in Penny si luati o punga de seminte din astea vargate de care aduc supermarketurile astea. Kaufland mai ales are marca proprie si cu sare si fara sare iar in Penny se gaseste o marga foarte buna. Daca n-o sa va placa de o mie de ori mai mult decat alde Nutline inseamna c-aveti pitici pe creier. 

     Pe net am gasit doua pachete diferite de seminte Nutline, fotografiate, dar culmea semintele din "interior" erau identice desi pungile erau clar diferite. Se vede si mai jos. In plus tot mai jos le aveti pe langa cele doua pungi photoshopuite, si pungile reale prin care de altfel puteti vedea cate de mizerabile sunt in realitate.