Season of the witch - Review

Season of the witch poster     Nicolas Cage si Ron Pearlman sunt Behmen si Felson, doi cavaleri cruciati cu numeroase victorii in razboaiele purtate in numele bisericii. In timpul unei lupte, Behmen are o revelatie si isi da seama ca uciderea de femei si copii in numele bisericii si al credintei nu este nici pe departe lucrul pentru care el a depus juramant. Impreuna cu Felson, ei decid sa abandoneze trupele cruciatilor si pornesc in drumul spre taramul natal.

     Ajunsi intre zidurile cetatii afla ca ciuma a lovit tinutul iar biserica a pus totul pe seama unei fete presupuse vrajitoare care ar fi marturisit ca ea a adus ciuma. Mizand pe faptul ca au dezertat din trupele de cruciati, biserica reuseste sa-i convinga ca singura solutie e sa escorteze fata la o manastire unde calugarii au cunostintele necesare pentru a alunga blestemul.

     Nu amenintarile bisericii sunt cele care il conving pe Behmen sa porneasca in aceasta misiune ci convingerea lui ca fetei i se face o mare nedreptate. Vrand sa se asigure ca sangele nu ii va fi varsat doar pentru ca biserica are nevoie de un tap ispasitor, Behmen ii promite fetei ca se va asigura ca ajunge teafara la destinatie si ca verdictul asupra vinovatiei sau nevinovatiei ei va fi unul drept.

     Pe drumul catre manastire se intampla o sumedenie de lucruri care dau de gandit celor implicati, dar nimeni nu banuieste adevarul si ceea ce aveau sa descopere o data ajunsi la destinatie.

 

 • 5 stars
  DodyGeo
  Comment from: DodyGeo
  02/05/11 @ 02:56:50 pm

  interesant filmul .. l-am vazut . mersi de Review oricum ;)

 • 4 stars
  Peter Robert
  Comment from: Peter Robert
  02/06/11 @ 05:06:00 pm

  Un actor deosebit ! Imi aduc aminte filmul " Dispari in 60 de secunde " care m-a facut fan al acestui actor. Pacat ca imbatranesc genul de actori iar cei noi care "rasar" parca nu mai au aceeasi prezenta scenica

 • 5 stars
  Roxana
  Comment from: Roxana
  02/09/11 @ 08:11:45 am

  Sti ce ma bucura cel mai mult?Faptul ca pasiunea pentru review-uri nu a murit in Romania.Succes cu site-ul!

 • 4 stars
  Alex
  Comment from: Alex
  02/10/11 @ 04:21:31 am

  Nicolas Cage e un actor cat de cat bun. Am sa copiez si eu filmul sa il vad. Astept sa termine si partea a doua din Ghost Rider sa vedem ce e de capul ei.

 • 3 stars
  joita lucian
  Comment from: joita lucian
  02/10/11 @ 06:01:10 am

  Super filmu,bine poate sunt putin subiectiva ca-s terminat dupa Nicolas Cage....

 • Mihai
  Comment from: Mihai
  02/11/11 @ 06:12:40 am

  Pe mine personal nu prea m-a impresionat. Nu pot sa zic ca este un film rau, care nu merita vazut, dar eu incadrez filmele in 2 categorii, bune care merita sa le mai vezi inca odata, sau mai putin care le vezi odata si atat. Acesta intra la mine in categoria 2. Un film bunicel dar nu exceleaza la niciun capitol.

 • articole copii
  Comment from: articole copii
  02/11/11 @ 08:30:15 am

  Nu l-am vazut dar din trailer pare intereasant.

 • Florin Goanta
  Comment from: Florin Goanta
  02/13/11 @ 09:29:37 am

  Nu sunt prea mare fan Cage. Inainte juca in niste filme care il aduceau mai mult in prim plan. Acum parca a inceput sa accepte orice tampenie de rol.

 • Jucarii Pentru Copii
  Comment from: Jucarii Pentru Copii
  02/14/11 @ 11:23:48 am

  Cage este un actor foarte bun, care joaca din placere si este mereu implicat sentimental in filme. Este un actor talentat.

 • 5 stars
  cornel
  Comment from: cornel
  02/15/11 @ 06:06:06 am

  Intotdeauna povestile astea, fie ele si razboinice, au la mijloc un personaj feminin. Intriga i-o confera personajul feminin. M-am saturat de acestea si de banalele "romance" cu happy ending pana la adanci batraneti.

 • Adidasi Nike
  Comment from: Adidasi Nike
  02/16/11 @ 12:14:39 pm

  Foarte multa reclama se face la noul film al lui Cage. In general este un actor foarte bun si are roluri serioase.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)