Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 817

Deprecated: Function create_function() is deprecated in /home/adriirqo/public_html/inc/_core/_url.funcs.php on line 818
"Scroafa ordinara" instigatoare

     "Scroafa", "ordinara dracului", "sfidatoare" si cine stie ce alte epitete i s-au adresat Ioanei Basescu atunci cand si-a facut aparitia pe strada la vila Dante. Pe trotuarul si soseaua din dreptul vilei precum si pe niste banere statea scris "spre vila lui dottore Ponta" ceea ce constituie contraventie. Evident la fata locului erau echipaje de politie care faceau masuratori si fotografii si preluau probe. Insa n-a fost de ajuns se pare, pentru ca intr-un mod ostentativ, Ioana Basescu a iesit cu un aparat foto foarte scump sa faca si ea poze, purtand un tricou alb, cazut pe un umar si pe care scria "absent motivat". Cativa din pensionarii care stateau pe cealalta parte a strazii au inceput s-o traga la raspundere cerand banii "pe care i-a furat tac-tu" spuneau ei, iar o pensionara mai indrazneata s-a apropiat foarte mult si a facut-o "scroafa" si "ordinara dracului".

     Unii mai zelosi si principiali au sarit repede sa apere principiile civilizatiei denuntand drept chiar ilegale gesturile celor care au insultat. Insa ei uita cum Baselu declarase ca una din vilele detinute i-a fost cumparata de fiica sa, iar aceasta intrebata de unde a avut atatia bani a dat acel raspuns deja arhicunoscut: "din vanzari anterioare". Astfel ca eu n-as invinovati oamenii ca sunt porniti pe aceste personaje sfidatoare, fie ele si fiicele presedintelui, una care castiga milioane din vanzari anterioare si parnos dintr-o clientela exclusivista pe la propriul cabinet notarial, iar alta, semianalfabeta a fost propulsata europarlamentar cand ea abia ingaima doua vorbe.

     Ma mir cum de nu au aruncat cu oua si cu rosii.

  • credite bancare
    Comment from: credite bancare
    09/21/12 @ 11:38:11 am

    Toata balacareala asta politica nu duce nicaieri. Daca protestele raman la nivelul unor gesturi infantile, nici nu se va schimba ceva.

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)