Saracu Piticu

     Lu Dorombach cica i s-a ars placa video. Ocazie cu care face putin misto de reclamele la Mercador. Nu asta e insa important ci urmatoarea observatie pe care desteptul mileniului o face cu privire la...tehnica asta, bat-o vina. 

     "Pentru ca dupa cinci ani de zile de functionare, placa mea video a cedat. Asa incat am nevoie de o alta placa video. Mi-as cumpara si un alt calculator, dar tehnica nu a evoluat asa de mult in ultimii ani si ce am acasa e inca performant."

     Aha deci tehnica n-a evoluat atat de mult in ultimii ani. Saracu de tine. Pai numai la procesoare daca te uiti ramai prost in ce ritm au sarit de la un chipset la altul, in ce ritm au aparut la AMD procesoarele fx samd. Dar desigur, bloggerul eurovizionist are probabil vreun computer de la NASA si na...tehnica evolueaza lent pentru mnealui. 

     Cu tampeniile pe care le scrie Piticu pot sa-mi fac un blog intreg. Parol. 

 • Cuibus
  Comment from: Cuibus
  09/29/13 @ 03:34:50 am

  :))) bine punctat.

 • turbo
  Comment from: turbo
  11/12/13 @ 07:11:39 am

  sunt sigur ca el si-a facut propriul lui calculator si cu mult mai avansat decat ce se afla pe piata, dar totusi dupa 5 ani 'placa mea video a cedat', are noroc ca la tinut atat

Leave a comment

Your email address will not be revealed on this site.

Your URL will be displayed.
Rate this article
BadExcellent
=> :!: :?: :idea: >:( |-| :>> :yes: ;D :P :)) 88| :. :no: XX( :lalala: :crazy: >:XX :DD :o 8| >:-[ :) :b )-o U-( :( :**: :??: :`( >:-( :zz: :wave:
(For my next comment on this site)
(Allow users to contact me through a message form -- Your email will not be revealed!)